MENÜ

Fenerbahçe'den çifte atak: Nuri Şahin ve Visca...

Transfer döneminin son günleri yaklaşırken, Sarı-Lacivertliler adeta atağa kalktı. Orta sahanın ortası için Nuri Şahin’i gözüne kestiren Fenerbahçe, Başakşehir’in yıldızı Visca’ya imza attırma konusunda da kararlı.

Fenerbahçe'den çifte atak: Nuri Şahin ve Visca...

Fenerbahçe, Giuilano, Josef ve Fernandao’nun satışından elde edilen yaklaşık 25 milyon Euro’yla birlikte Finansal Fair-Play konusunda iyice rahatladı. Damien Comolli, transfer döneminin bitmesine 3 gün kala, gerekli takviyeleri yapmak için gece gündüz mesaisini sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler’in transferde iki önceliği var: Nuri Şahin ve Edin Visca...

Haberin Devamı

Varsa yoksa Nuri

Dortmund, Nuri’yi gözden çıkarttı. Bir anlamda kadro dışı kalan yıldız orta saha oyuncusundan yeni kulüp bulması istendi. 29 yaşındaki yıldız da seçeneklerini değerlendirmeye başladı. Phillip Cocu’nun kadroda görmeyi çok istediği Nuri için en ciddi talip Fenerbahçe. Comolli, Türk Milli Takımı’nı seçmesine rağmen kariyerinde hiç Süper Lig’de forma giymeyen gurbetçi oyuncuyu ikna etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Visca heyecanla bekleniyor

Abdullah Avcı’nın, “Takımımızdan 2-3 oyuncunun transfer görüşmeleri var” sözleri, Edin Vica’yı dört gözle bekleyen taraftarları fazlasıyla heyecanlandırdı. Yıllardır ligin en istikrarlı ve en skorer isimlerinden olan Boşnak yıldız için Fenerbahçe tüm şartları zorlamaya kararlı. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Visca’nın, kulüplerin anlaşmasını beklediği öne sürüldü.

YORUM YAZ