MENÜ

Fenerbahçe'den 6 yıl sonra ‘İyi ki doğdun Alex'

Fenerbahçe'de Ali Koç ile birlikte başlayan pozitif değişim devam ediyor. Aziz Yıldırım döneminde gönderilen ve sonrasında yönetimin hatırlamak istemediği Brezilyalı yıldız, 2 bin 177 gün sonra hatırlandı. Kulübün resmi sosyal medya hesabında Alex’in 41. yaş günü kutlanınca taraftar da coşkuyu zirveye taşıdı.

Fenerbahçe'den 6 yıl sonra ‘İyi ki doğdun Alex'

Alex de Souza, 20 Haziran 2004 tarihinde Fenerbahçe’ye transfer oldu ve Sarı-Lacivertli formayı 29 Eylül 2012’ye kadar giydi. İki gol krallığı, 3 şampiyonluk sevinci ve taraftarların unutamadığı hatıraların sahibi oldu.

Haberin Devamı

2012-2013 sezonunun 6. haftasında, devre arasında Dirk Kuyt ile değiştiği Kasımpaşa maçı, Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe ile bağlarının kopuş sürecinin başlangıcı oldu. Ardından da Alex de Souza ile Sarı-Lacivert’in yolları ayrıldı. Kariyerini futbola başladığı kulüp olan Coritiba’da tamamlayan Alex bu dönemde biyografisini de kaleme aldı ve Sarı-Lacivertli günlerine de geniş bir şekilde yer verdi. Taraftarların unutamadığı yıldız oyuncu buna rağmen başkan Aziz Yıldırım döneminde hep veto yedi, hatta eleştirildi, kulüple bağları koparılmaya çalışıldı.

Alex’ten de ‘Teşekkürler’

Tarihler 3 Haziran’ı gösterdiğinde 20 yıllık Aziz Yıldırım dönemi sona erdi ve Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç oldu. Koç ile birlikte başlayan değişim fırtınasında kulübün efsaneleri de yeniden hatırlanmaya başladı. Ve Alex de Souza’nın doğum günü de Fenerbahçe’nin resmi sosyal medya hesaplarında 5 yıl, 11 ay ve 16 gün sonra, yani 2 bin 177 günün ardından ilk kez kutlanmış oldu.

Haberin Devamı

Kulübün instagram hesabında yayınlanan mesajda, “Alex, Alex, Alex, Alex, Alex, Alex, Alex! Yüz kere Alex, bin kere Alex!” Çubuklu ile bizlere yaşattığın her şey için teşekkürler! Doğum günün kutlu olsun Alex de Souza! ifadeleri yer aldı.

Sarı- Lacivertli kulübün jesti taraftarlardan da büyük ilgi gördü, kısa süre içinde instagram paylaşımı yaklaşık 360 bin beğeni, 9 bine yakın da yorum yapıldı.

Alex de doğum günü için yapılan kutlamaya, “Teşekkürler” yanıtını verdi.

YORUM YAZ