MENÜ

"Fenerbahçe'deki durum böyleyse felaket!"

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sürüyor. Sarı-lacivertlilerde bir yandan Ersun Yanal sesleri yükselirken diğer yandan da yardımcı antrenör Erwin Koeman'ın sezon sonuna kadar takımın başında kalacağı iddia ediliyor. TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe'deki son durumu değerlendirdi.

Fenerbahçe'de teknik direktör için taraftarlar Ersun Yanal diyor, yönetim sessizliğini koruyor. Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında taraftarların yorumları üzerinden Fenerbahçe'deki son durumu değerlendirdi.

Haberin Devamı

Hollandalı teknik adamların Türkiye'de başarılı olmadığı şeklinde yapılan yorumları eleştiren Cem Dizdar, "Ben öğrenemiyorum demiyor da, Hollandalılar bilmiyor diyor" dedi.

Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın 2016 yılında Riekerink'i takımın başına getirmesi gibi sarı-lacivertlilerin de Koeman ile aynı yöntemi uygulanacağı yönünde yapılan haberleri değerlendiren Cem Dizdar, "Hakikaten durum böyleyse felaket! Fenerbahçe bu işte yazı-tura atmıştır ve yazı-tura atılan bir şey planlanmamıştır" dedi.

YORUM YAZ