MENÜ

Fenerbahçe'de zorlu periyot öncesi seferberlik

Fenerbahçe, milli aranın ardından zorlu bir viraja girecek. Pereira, sırasıyla Kayserispor, Ajax ve Galatasaray ile oynanacak kritik maçlar öncesinde kolları sıvadı.Kadroda revizyona gitmeyi planlayan Portekizli çalıştırıcı; Gökhan Gönül ve Josef ile yakından ilgilenirken, Markovic'in durumuyla ilgili de sık sık bilgi alıyor.

Fenerbahçe'de zorlu periyot öncesi seferberlik

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik patronu, milli arada Kayserispor, Ajax ve Galatasaray maçlarının hazırlıklarını yapıyor. Üç rakibin de bu sezonki maçlarını izleyen Vitor Pereira, oyun planını belirlemeye çalışıyor. 47 yaşındaki teknik adam, milli aranın ardından kadroda revizyona gitmeyi düşünüyor.

Markovic’in durumu belirsiz

Pereira ilk etapta Gökhan Gönül ve Josef De Souza’yı ilk 11’e monte etmek istiyor. Başarılı çalıştırıcı, bu ikiliyle yakından ilgileniyor, bireysel çalışmalar yaptırıyor. Pereira ayrıca sakatlığı bulunan Lazar Markovic’in de durumu hakkında sağlık ekibinden sık sık bilgi alıyor. Portekizli hocanın hayali, Sırp yıldızı pazar günkü Kayserispor maçında sahaya sürmek. Markovic’in bu hafta takımla çalışmalara başlaması beklense de Kayseri karşısında 11’de başlayıp başlamayacağı henüz belli değil.

Yıldızlar yedek kalabilir

Vitor Pereira, milli takımdaki oyuncuların dönmesinin ardından taktiksel antrenmanlara ağırlık verecek. 47 yaşındaki teknik adam bu idmanlarda Van Persie ve Fernandao’yu aynı anda sahaya sürebileceği sistemin denemesini yapacak. Pereira’yı en çok düşündüren konu ise bu ikilinin yanı sıra Nani, Diego ve sakatlıktan döndükten sonra Markovic’i nasıl bir arada oynatacağı. Portekizli hoca, özellikle Ajax ve Galatasaray maçlarında yıldızlardan bazılarını yedek oturmaya ikna etmek zorunda kalabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ