MENÜ

Fenerbahçe'de yüzler gülüyor

3 günlük tatil, Sarı-Lacivertli futbolcuların yüzünü güldürdü. Geçen haftayı yüksek tempoyla geçiren Fenerbahçeli oyuncular, yeni haftaya keyifli başladı.

Fenerbahçe'de yüzler gülüyor

Geçen haftayı yüksek tempoyla geçiren Fenerbahçeli oyuncular, yeni haftaya keyifli başladı. Milli takımdan dönen İslam Slimani, arkadaşlarına katıldı. Milli görevdeki diğer futbolcuların da bugünden itibaren takıma dönecekleri öğrenildi. Sarı- Lacivertliler günü yine çift antrenmanla tamamladı. Sabah yapılan çalışmada pas-hücum organizasyonları sonrası dar alanda çift kale maç oynandı. Akşam idmanında ise dayanıkılık ve kuvvete yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Yassine Benzia özel çalıştı

Cezayirli Slimani’yle birlikte Yassine Benzia da Fenerbahçe’ye döndü. Gambia ile oynanan maçta yedek soyunan ve süre almayan 23 yaşındaki futbolcu, sabah antrenmanında takımla birlikte düz koşu yaptı. Cocu daha sonra öğrencisini arkadaşlarından ayırdı. Benzia, salona geçerek kendisi için hazırlanan özel antrenman programını uyguladı. Yıldız futbolcunun bugünden itibaren takımla çalışmalara katılması bekleniyor.

Milli ara Reyes’e yaradı

Meksikalı futbolcu, sakatlığı nedeniyle yaz dönemini boş geçti. Cocu, takıma katıldıktan sonra az sayıda idmana çıkmasına rağmen Diego Reyes’i Kayseri karşısında 11’de görevlendirdi. Defansif orta saha olarak oynayan 25 yaşındaki futbolcu, kötü bir performans sergiledi. Milli ara, tam anlamıyla Reyes’in imdadına yetişti. Meksikalı oyuncu, takımla yaptığı antrenmanların dışında bireysel çalışmalarla, arkadaşlarıyla arasındaki açığı kapatmaya çalıştı. Reyes, dünkü antrenmanda çok daha iyi bir görüntü çizdi.

YORUM YAZ