MENÜ

Fenerbahçe'de yönetim kesenin ağzını açıyor

Bu sezon hiç prim alamayan Fe nerbahçeli oyuncul ara ekstra ödeme yolu gözüktü. Sarı-Lacivertliler, Zenit’i elemeleri halinde ilk kez prim kazanacak. Yönetim de Konya ve Beşiktaş maçları için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de yönetim kesenin ağzını açıyor

Büyük hedeflerle başladığı sezonda üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle oyuncular ekonomik anlamda da kayıp yaşamıştı. Yeni Malatya ve Göztepe maçları dışında üst üste galibiyeti bulunmayan Sarı- Lacivertliler’de oyuncular ekstra prim alamamıştı.

Haberin Devamı

Ersun Yanal’ın göreve getirilmesinin ardından devre arasında da gereken takviyeler yapılınca oyun olarak daha farklı bir görüntü çizmeye başlayan Fenerbahçe’de Zenit galibiyeti sonrası moraller yükselirken oyuncular da prim alma fırsatı yakaladı. Rus ekibini geçmeleri halinde oyuncular bu sezon ilk kez prim alacak.

Başarı ödüllendirilecek

Kanarya’da cumartesi oynanacak Konya ve sonraki hafta deplasmanda yapılacak Beşiktaş mücadeleleri için de ekstra prim gündeme geldi. Üst üste iki galibiyetle alt sıralarla bağını tamamen kopartmaya hazırlanan Fenerbahçe’de yönetimin iki karşılaşma için de yüklü bir miktarda prim vererek başarıyı ödüllendirmeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında.

Mehmet Ali Sabuncu

YORUM YAZ