MENÜ

Fenerbahçe'de Yiğithan Güveli kadroya dönüyor

Samandıra'da bugün toplanarak Trabzonspor maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek olan Fenerbahçe'de Yiğithan Güveli yavaş yavaş takıma dahil oluyor.

Fenerbahçe'de Yiğithan Güveli kadroya dönüyor

Fenerbahçe’de teknik direktör olarak adı TFF’ye bildirilen Koeman, gözünü 4 gün içinde oynanacak iki final niteliği taşıyan maça çevirdi. Sarı-Lacivertli ekip, Trabzonspor ile Milli takım arasından sonra karşılaşacak. Bu maçtan 4 gün sonra ise tecrübeli çalıştırıcı takımını Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb sınavına karacak. Hollandalı hoca, bu sınavlardan başarı ile çıkarsa, sezon sonuna kadar takımın başında kalmayı da garantileyecek.

Haberin Devamı

3 günlük izin bitiyor

Fenerbahçe’de milli ara, futbolculara bir hayli yaradı. Stresli bir dönemi geride bırakan Sarı- Lacivertli futbolcular, Galatasaray, Anderlecht ve Alanyaspor maçlarındaki çıkışlarının hediyesini milli arada gördüler. Koeman, futbolcularına önceki günden itibaren 3 günlük izin vermişti. Samandıra’da yarın toplanacak olan futbolcular, Trabzonspor maçı hazırlıklarına kaldıkları yerden devam edecek.

Cezalılardan ses çıkmıyor

Fenerbahçe’de Galatasaray maçı sonrası Soldado’ya 6, Jailson’a ise 8 maç ceza verilmişti. Derbi sonrası büyük bir sessizliğe bürünen ikilinin uzun süredir ağzını bıçak açmıyor. Jailson’un, ortaya çıkan sonuç karşısında bir hayli üzgün olduğu belirlendi. Kendini suçlu hissettiğini arkadaşları ile paylaşan Jailson’un, yönetimden özür dilediği belirlendi. Öte yandan futbolculuk kariyerinde ilk defa böyle bir ceza alan Soldado’nun da büyük bir şaşkınlık yaşadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Yiğithan Güveli kadroya dönüyor

Fenerbahçe’deki kadro sıkıntısı, Koeman’ın gençlere yönelmesini sağlayacak. Sezon başında Altınordu’dan kaleci Berke ile alınan, ancak oynatılmadığı için teknik heyete yönelik eleştirilere neden olan Barış başta olmak üzere, U-21’den takıma katılan Yiğithan yavaş yavaş takıma dahil olacak. Bu futbolcular Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’na dahil olacağı 5 eleme turundan itibaren Sarı- Lacivertli forma ile mücadele etme şansı yakalayacak.

YORUM YAZ