MENÜ

Fenerbahçe'de yeni dönem başlıyor! İlk aday Joachim Löw

Son dakika haberi... Fenerbahçe'de flaş bir kararla milli araya girildiği sırada Erol Bulut ile yolların ayrıldığı açıklandı. Erol Bulut'un yerine sezon sonuna kadar takımı çalıştıracak ismin ise Emre Belözoğlu olduğu belirtildi. Yeni sezon için birden fazla teknik adamın ismi geçerken A Spor yorumcusu Volkan Demir, ilk adayın Joachim Löw olduğunu söyledi. İşte son dakika haberinin detayları...

Fenerbahçe'de yeni dönem başlıyor! İlk aday Joachim Löw

Fenerbahçe'de Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Beşiktaş derbisinde alınan 1-1'lik beraberlik skorunun ardından teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Sarı-lacivertli kulüp, genç teknik adamla milli araya girildiği dönemde yollarını ayırırken sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu ile yola devam edileceği açıklandı.

Haberin Devamı

Sezonu Emre Belözoğlu ile bitirecek olan Fenerbahçe'de, yeni sezon için birçok yeni teknik direktör adayının ismi geçiyor.

Fenerbahçe'nin aldığı kararın ardından A Spor'a bağlanan Volkan Demir, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Volkan Demir, "Takımın Beşiktaş maçından sonra veremediği reaksiyon sonucunda Fenerbahçe yönetimi böyle bir karar aldı. Kalan 10 maçta Emre Belözoğlu takımın başında olacak." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLSA DA..."

Volkan Demir, yeni sezonda yola yabancı teknik adamla devam edileceğini açıklayarak "Bu süreçte alınacak sonuç karar değişikliğine yol açmayacak. Fenerbahçe şampiyon olsa da sezon başından itibaren yola yabancı teknik adamla devam edilecek, Emre Belözoğlu sportif direktörlük makamına geri dönecek." dedi.

Haberin Devamı

"LÖW İLK ADAY"

Yeni teknik adam için ilk adayın Löw olduğunu açıklayan Volkan Demir, "Gallardo ve Low isimleri doğru. Düşünülüyor. Bielsa konusunda bir gelişme yok. Bana gelen bilgiler Low ilk aday ve bir temas da kuruldu." diye konuştu.

Fenerbahçe kariyerinde toplam 34 maça çıkan Erol Bulut, 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Genç teknik adam Fenerbahçe kariyeri boyunca 1.97 puan ortalaması yakaladı.

YORUM YAZ