MENÜ

Fenerbahçe'de transfer operasyonu başlıyor

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi...Ara transfer dönemi dün resmen başladı. Fenerbahçe yeni bombalar için kolları sıvadı. Öncelik Sokratis ve Edin Visca. Yönetim, Mesut Özil hayalini gerçeğe dönüştürmek için de elinden geleni yapacak

Fenerbahçe'de transfer operasyonu başlıyor

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde attırdığı 18 imzayla gövde gösterisi yapmıştı. Sarı-Lacivertliler, dün resmen başlayan ara transfer döneminde de yeni bombalar patlatmaya kararlı. İlk hedef stoper ve kanat takviyesi yapmak. Savunmanın göbeği için Arsenal’ın yıldızı Sokratis ile görüşmeler sürüyor. Yunan stoperin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Arsenal oyuncuyu gözden çıkarttığı için İngiliz ekibiyle kolayca anlaşma sağlanması bekleniyor. Napoli’nin ardından Olympiakos da Sokratis’e talip olsa da Fenerbahçe bu transferde avantajlı.

Haberin Devamı

Bütçe Visca’ya

Edin Visca bir kez daha gündemde. Boşnak futbolcu ile sözlü anlaşma sağlandı, Başakşehir’in ikna edilmesi için sportif direktör Emre Belözoğlu girişimlere başladı. Stoper takviyesi düşük bir bedelle ya da kiralık olarak gerçekleşirse, transfere ayrılan bütçenin büyük bölümü Visca için kullanılacak. Takas olarak da Başakşehir’de kiralık forma giyen Deniz Türüç’ün yanı sıra Kemal Ademi ve Nabil Dirar’ın önerilmesi bekleniyor.

En büyük hayal

..Ve Mesut Özil! Türk asıllı Alman yıldız, Sarı-Lacivertliler’in yıllardır hayallerini süslüyor. Arsenal’ın Mesut’u maaşının büyük bölümünü karşılayarak kiralama kararı alması, bu hayalin gerçeğe dönüşme ihtimalini artırdı. Sokratis için yürütülen pazarlıklar sırasında dünyaca ünlü yıldızın transferi için de görüşmeler yapılacak ve şartlar Sarı-Lacivertliler için uygun olursa, Mesut sonunda Çubuklu formayı sırtına geçirecek.

YORUM YAZ