MENÜ

Fenerbahçe'de tek gündem Mert

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Mert için; Galatasaray'ın ardından Trabzon ve Bursa da devreye girdi. Yönetim, başarılı kaleciden, Pereira'nın kendisi hakkındaki kararını beklemesini istedi

Fenerbahçe'de tek gündem Mert

Sarı-Lacivertliler’de 14 yıldır görev yapan Mert Günok’un, Fenerbahçe’yle kontratı sona ermiş ve boşa çıkmıştı. Bu gelişmenin ardından kaleci arayışlarında bulunan Galatasaray’ın 26 yaşındaki file bekçisi için nabız yokladığı ortaya çıkmıştı.

Başarılı eldiven için Sarı-Kırmızılılar’ın dışında Trabzonspor ve Bursaspor’un da devreye girdiği açıklandı. Özellikle 2013-14 sezonları arasında Fenerbahçe’de görev yapan ve şimdi Trabzonspor’un başında bulunan Ersun Yanal’ın, Mert’in transferi konusunda oldukça ısrarlı olduğu bildirildi.

Rapor sonrası kararını verecek

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe Yönetimi’nin, başarılı kaleciye haber göndererek, “Yeni teknik direktörümüz Vitor Pereira’nın senin hakkında vereceği kararı beklemeden kimseyle anlaşma” dediği öğrenildi. Mert Günok’un da, Portekizli çalıştırıcının kendisi hakkında belirteceği görüş sonrasında kariyerini şekillendirme kararı aldığı konuşuluyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ