MENÜ

Fenerbahçe'de son karar yabancı teknik direktör! İşte adaylar...

Fenerbahçe'de Ali Koç, Ersun Yanal sonrası takımı emanet edecek ismin yabancı bir teknik adam olmasında karar kıldı. Listenin başında Lucescu ve Schmidt var. Jardim ve Sampaoli için de girişimlerde bulunulabilir.

Fenerbahçe'de son karar yabancı teknik direktör! İşte adaylar...

Trabzonspor, Alanya ve Ankaragücü maçlarından 1 puan çıkaran Ersun Yanal için Galatasaray yenilgisi son darbe oldu. Ali Koç ve yönetimi, yeni hoca için kolları sıvadı. Erol Bulut ismi adaylar arasında geçiyordu ancak Başkan Koç’un, yeni hocanın yabancı olması konusunda ısrarı olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler, daha önce de görüşme yapılan Mircea Lucescu ve Roger Schmidt ile yeniden masaya oturmayı planlıyor. Bu ikili, teknik direktör listesinin ilk sırasında yer alıyor. Ancak yönetimin tek adayları Luce ve Schmidt değil. Başarısızlığa artık tahammülü kalmayan Ali Koç, bu kez çok daha titiz çalışarak karar verecek.

Fenerbahçede son karar yabancı teknik direktör İşte adaylar...

530 milyon Euro!

Monaco’ya Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynatıp; Mbappe, Bernardo Silva, Bakayoko, Mendy, Lemar ve Fabinho gibi isimleri parlatıp satılmasını sağlayarak tam 530 milyon Euro kazandıran Leonardo Jardim de ciddi bir aday. Başkan Koç, Jardim’in benzer bir projeyi Fenerbahçe’de de hayata geçirmesinin hayalini kuruyor. Ayrıca Jorge Sampaoli ile de bir görüşme gerçekleştirileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Önce anlaşma sonra ayrılma!

Fenerbahçe Yönetimi, geçtiğimiz sezon Ankaragücü yenilgisinin hemen ardından Phillip Cocu ile yolları ayırmıştı. 1.5 ay takım yardımcı antrenör Erwin Koeman’a emanet edildi ve ardından Ersun Yanal geldi. Yönetim bu kez ayrılık konusunda aceleci davranmıyor. Ali Koç, yeni teknik direktör ile her konuda anlaşana kadar Yanal ile yola devam edecek. Tecrübeli çalıştırıcının bu konuda bir sorun çıkartmadığı, gerekirse sezon sonuna kadar bile takımın başında kalabileceğini söylediği kaydedildi. Ancak yönetim, yeni teknik direktör ile anlaşır anlaşmaz Ersun Yanal ile yollar ayrılacak.

YORUM YAZ