MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika! Çift forvete dönüş

Fenerbahçe'de son dakika. Teknik ekip, 9 kişilik Konyaspor karşısında gol bile üretilmemesi üzerine çare arayışlarına girdi. Kayserispor maçında Vedat Muriç-Mevlüt Erdinç ikilisiyle 4-4-2 sistemine geçilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de son dakika! Çift forvete dönüş

Fenerbahçe son dönemde gol yollarında ciddi sıkıntı yaşıyor. Denizli maçında 2 golü de duran topla atabilen Sarı-Lacivertliler, Konya deplasmanında dibe vurdu. Rakip yaklaşık 20 dakika 9 kişi ol masına rağmen pozisyona giremeyen Kanarya maçı tek bir isabetli şut bile çekemeden tamamladı.

Haberin Devamı

Kruse’nin sakatlanmasının ardından forvet arkasında Mehmet Ekici ve Miha Zajc denense de bu isimler, Alman oyuncu kadar etkili olamadı. Gol sorununun bu kadar büyümesi, teknik heyeti çözüm arayışlarına itti.

Bu haftaki antrenmanlarda 4-4-2 dizilişi denenecek. Forvet hattında Vedat Muriç ile Mevlüt birlikte görev yapacak. İdmanlarda beklenen verim alınırsa, Kayserispor karşısında bu taktikle sahaya çıkılması bekleniyor. Kanatlarda Garry Rodrigues ve Ekici’nin, orta sahanın merkezinde ise Luiz Gustavo ve Ozan Tufan ikilisinin oynaması muhtemel.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ