MENÜ

Fenerbahçe'de Sinan Bolat sürprizi!

Kadrosunda genç kaleciler Altay Bayındır ve Berkez Özer'i bulunduran Fenerbahçe Sinan Bolat için harekete geçti. Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleyi devralan Berke Özer’in kendisine yönelik eleştirilerin ardından sezon sonu sona erecek olan sözleşmesini uzatma konusunda çekimser kalması üzerine ise Sarı-lacivertli yönetimin yerli bir kaleci transferi için Sinan Bolat'ı gündeme aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Sinan Bolat sürprizi!

Fenerbahçe'nin, Berke Özer'in son haftalardaki performansı sebebiyle sert eleştirilere maruz kalmasının ardından sözleşme uzatma konusunda çekimser kalması üzerine yerli kaleci arayışı içine girdiği ve bu sebeple Gent forması giyen Sinan Bolat için harekete geçildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BERKE ÖZER SÖZLEŞME İMZALAMADI

Takvim'de yer alan habere göre; Berke Özer'in kendisine yönelik eleştirilerin ardından sezon sonu sona erecek olan sözleşmesini uzatma konusunda çekimser kalması üzerine ise Sarı-Lacivertli yönetim, yerli bir kaleci transferi için düğmeye bastı.

ALTAY BAYINDIR HAZIR OLANA KADAR SİNAN BOLAT PLANI

Yapılacak yerli kaleci takviyesi ile hem Altay Bayındır hazır olana kadar kaleyi tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen hem de Berke'nin sezon sonu takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleyi şimdiden kaliteli bir isimle takviye etmeyi hedefleyen Fenerbahçe yönetiminin bunun üzerine Sinan Bolat için kulübü Gent ile görüşmelere başladığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın da transfer etmek istediği ancak Gent'in istediği bonservis bedelini yüksek bulduğu gerekçesiyle kadrosuna katamadığı Sinan için Sarı-Lacivertliler'in Belçika ekibi ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürülüyor. Gent ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Sinan da Türkiye'ye dönmeye oldukça sıcak bakıyor.

YORUM YAZ