MENÜ

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Altay Bayındır için karar verildi

Sarı lacivertlilerde yeni sezon öncesinde sıkıntının yaşanmadığı tek bölge 1 numara. Bu sezon performansı ile birçok maçta takımı adeta ipten alan Altay Bayındır yine 1 numaralı tercih... İki sezon Westerlo’da forma giyen Berke Özer büyük deneyim kazandı. Amed’de oynayan ve geri alma opsiyonunun bulunduğu Abdullah, 2. Lig’de iyice pişti. Bu sezon bazı maçlarda kadroya giren Ertuğrul da alttan yetişiyor.

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Altay Bayındır için karar verildi

Kaleciden yana en şanslı kulüplerden biri olan Fenerbahçe, yeni sezonda sıkıntı yaşamayacak. Bu sezon birçok karşılaşmada takımını adeta ipten alan, A Milli Takım kadrosunda da yer alan 23 yaşındaki yıldız eldiven Altay Bayındır’ın yanı sıra Belçika’dan iki yıllık Westerlo tecrübesiyle geri dönen 20 yaşındaki Berke Özer ve son olarak Misli.com 2. Lig takımlarından Amed Sportif’te forma giyen, burada gösterdiği performansla Ümit Milli Takım’a kadar yükselen 21 yaşındaki Abdullah Yiğiter için de geri alma opsiyonu bulunuyor. Bu üç isim de F.Bahçe’nin kaledeki güvenceleri.

Haberin Devamı

Söz konusu üç kaleci de Fenerbahçe camiasının geleceğe umutla bakmasını sağlıyor... Ayrıca altyapıdan yetişen isimler de ağabeylerini zorlayacak gibi görünmekte...

Sarı lacivertlilerin altyapısının son mahsüllerinden, 2003 doğumlu Osman Ertuğrul Çetin bu sezon son maçlarda kadroda yer alırken, U19 Gelişim Ligi’nde de iki karşılaşmada şans buldu. Ertuğrul idmanlardaki performansı ile büyük beğeni kazanmakta. Öte yandan sözleşmesi sona eren tecrübeli eldiven Harun Tekin ile yolların ayrılması bekleniyor. Fazla şans bulamayan Harun’un yerine Altay’ın arkasında genç isimlere şans verilmesi olası.

Birçok efsane kaleci geçti

F.Bahçe bu isimlerde bir geleneği de devam ettirmekte... Zira sarı lacivertli kulübün geçmişi kalesinde gösterdiği performansla devleşen, uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve bu kulüple sembolleşmiş isimlerle dolu. Nitekim Cihat Arman, Şükrü Ersoy, Özcan Arkoç, Yavuz Şimşek, Ilie Datcu, Toni Schumacher, Yaşar Duran, Engin İpekoğlu, Rüştü Reçber, Volkan Demirel Fenerbahçe forması altında efsane olmuş isimler.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor’da forma giyen Tarık Çetin, Kasımpaşa’da oynayan Ertuğrul Taşkıran, Başakşehir’in kalesini koruyan Mert Günok ve Volkan Babacan da sarı lacivertli takımdan yetişmiş başarılı kaleciler. (Hürriyet)

YORUM YAZ