MENÜ

"Fenerbahçe'de sezonu kurtarabilir!"

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın son 32 turunda rakipleri belli oldu. Galatasaray, Benfica'yla Fenerbahçe, Zenit'le eşleşti. Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, eşleşmelerle ilgili yorumlarını Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Galatasaray son 32 turunda Benfica'yla eşleşirken Fenerbahçe'nin rakibi Zenit oldu.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, eşleşmelerle ilgili yorumlarını Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çektiği kura ile ilgili "Dişimize göre kuralar çektik" yorumunu yapan Erman Özgür, "Galatasaray'ın cezaların bitimiyle oynama pratiğini ligde elde etmiş olması Şubat ayında Galatasaray ile Benfica'yı yüzde 50-50 yapıyor." dedi.

Fenerbahçe'deki eşleşmeyi de değerlendiren Erman Özgür, "Ersun Yanal'ın dokunuşlarının hissedileceği devre arası kampından sonra Fenerbahçe için de çekilebilecek en iyi kurayı çekti diyebiliriz. Özellik Fenerbahçe tarafında ligde şampiyonluk şansına ortak olamaması halinde Avrupa Ligi'nde alacağı 1-2 galibiyet geçeceği 1-2 tur Fenerbahçe'de sezonun genelini kurtarabilir." dedi.

YORUM YAZ