MENÜ

Fenerbahçe'de Serdar Dursun'dan penaltı yorumu: Yeri kazdılar

Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK'yı 3-2'yle geçen Fenerbahçe'de takımının 2. golünü atan Serdar Dursun, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kaçırdığı penaltı pozisyonu hakkında konuşan golcü futbolcu, "Penaltıyı kaçırdık, orada biraz olaylar oldu, yeri falan kazdılar. Ben de şaşırdım açıkçası biraz yukarı gittiğinde iyi ki kaçtı diyelim." dedi.

Fenerbahçe'de Serdar Dursun'dan penaltı yorumu: Yeri kazdılar

Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK'yı 3-2'yle geçen Fenerbahçe'de takımının 2. golünü atan Serdar Dursun, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Maçı değerlendiren Serdar Dursun, "Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Bence gayet iyi bir maç çıkardık. İlk 15-20 dakika aşırı iyi pres yaptık ve öne geçtik. İlk yarı 2. golü bulabilirdik. İkinci yarıya da fena başlamadık. Penaltıyı kaçırdık orada biraz olaylar oldu, yeri falan kazdılar. Ben de şaşırdım açıkçası biraz yukarı gittiğinde iyi ki kaçtı diyelim. Ondan sonra golü bulduk. Kazandığımız ve serimizi devam ettirdiğimiz için çok mutlu oldum. " sözlerini dile getirdi.

"Fair-Play içinde böyle şeylere gerek yok"

Penaltı pozisyonunda yaşananlar hakkında ise golcü futbolcu, "Fair-Play içinde böyle şeylere gerek yok bence. Yeri kazdılar, belki de bir etkendi kaçırmamda. Ama telafi ettim 4-5 dakika sonra. Taraftarımızı da teşekkür ediyorum, destek oldular. " dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ