MENÜ

Fenerbahçe'de rota Joel Campbell!

Sofiane Feghouli için Avrupa'nın devleri sıraya girince, Sarı-Lacivertliler alternatif isimlere yöneldi. Listenin başında, Galatasaray'ın da peşinde olduğu Joel Campbell var.

Fenerbahçe'de rota Joel Campbell!



Sezon başında transfer şampiyonu olan Fenerbahçe, ocak ayını da hareketli geçirecek gibi görünüyor. Gündemde en çok ismi geçen oyuncu Sofiane Feghouli’ydi. Ancak Cezayirli yıldızın peşine Manchester United, Tottenham, Roma, İnter gibi kulüpler de takılınca, Sarı-Lacivertliler rotayı alternatif isimlere çevirdi.

İngiliz Talksport futbol portalı, önemli bir iddia ortaya attı. Siteye göre Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ın da gündeminde olan Joel Campbell için girişimlere başlayacak.


Mersin-Fenerbahçe maçı öncesi büyük kriz!
Ayrılacak ama...

Campbell’ın adı sezon başında da Fenerbahçe ile anılmıştı. Yıllardır farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen Kosta Rikalı futbolcu, bu sezon Arsenal’de kalsa da yine şans bulamadı. Talksport’a göre genç yıldız, bu nedenle ocak ayında İngiliz ekibinden bonservisiyle ayrılıp daha çok oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini belirtti. Ancak Walcott’un sakatlığı sonrası Campbell’ın sezonu Arsenal’de geçirip, haziran ayında boşa çıktıktan sonra başka bir takıma imza atma fikrine daha sıcak baktığı kaydedildi.

Ocakta imzalayabilir

Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Kosta Rikalı yıldız, ocak ayından itibaren önümüzdeki sezon için istediği kulüple anlaşmaya varabilir. Şu an için Fenerbahçe ve Galatasaray dışında bir talibi bulunmayan 23 yaşındaki Campbell, iki ezeli rakibi yarıştıracak gibi görünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ