MENÜ

Fenerbahçe'de orta sahaya transfer yapılacak

Şampiyonlar Ligi'ne havlu atınca UEFA Avrupa Ligi'nde başarı için kolları sıvayan Portekizli teknik adam, oyunu iki yönlü oynayabilecek bir futbolcu transfer edilmesi yönünde yönetime rapor sundu.

Fenerbahçe'de orta sahaya transfer yapılacak

Yıldız transferlere harcanan milyonlarca Euro’ya rağmen Şampiyonlar Ligi macerası daha başlamadan biten F.Bahçe’de yönetim bu şoku üzerinden atmak için şimdiden kolları sıvadı. Rotanın UEFA Avrupa Ligi’ne çevrilmesiyle Avrupa’da başarı için düğmeye basan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira, yönetimden bir transfer daha istedi.

Shakhtar'la Kadıköy’de oynanan ilk karşılaşmanın 2. yarısında oyundan aldığı, hazırlık döneminde de sakatlığı yüzünden çok fazla şans veremediği Mehmet Topal’ın yanı sıra Lviv’de yaptığı top kayıplarıyla herkesi çileden çıkartan Diego’nun performansından memnun olmayan Portekizli, orta sahaya bir takviye gerektiği yönünde rapor hazırladı.

UEFA’YA KADAR GELECEK

Topal'ın çok defansif, Diego’nun da tam aksine çok hücumcu olduğunu düşünen genç çalıştırıcı, oyunu iki yönlü oynayabilen bir futbolcu istiyor.

Birkaç gün içinde bol alternatifli bir liste çıkartacak olan Vitor Pereira’nın bu transferin UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak play-off karşılaşmalarına kadar takıma katılması yönünde bir talebi var.

Ekşioğlu ilk sinyali vermişti

Pereira'nın orta sahaya güçlendirmek istemesinin Lviv’de yaşanan hayal kırıklığının etkisi olmadığı öğrenildi. Portekizli’nin daha önce de böyle bir talebi olduğunu asbaşkan İlhan Ekşioğlu da maçtan önce şu açıklamayı yapmıştı:

“Takımımızın eksik gözüken yanları olabilir. Yönetim kurulu olarak bunlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ancak bazı transferlerin gerçekleşmesi biraz zaman alabilir. Herkesin sabırlı bir şekilde beklemesi lazım.”

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ