MENÜ

Fenerbahçe'de operasyon başladı

Sportif Direktör Terraneo, İngiltere'ye ayak bastı, transferler için düğmeye basıldı. Mikel'in menaceri, oyuncusunun kararını verdiğini belirtirken, takım ismini sır gibi saklıyor. Van Persie'yi ikna için ise Dirk Kuyt tam destek veriyor.

Fenerbahçe'de operasyon başladı

Sarı-Lacivertliler’de önceki gün Sportif Direktör Giuliano Terraneo, İngiltere’nin yolunu tutmuştu. Burada Manchester United’lı Nani’nin yanı sıra yine United’dan Robin van Persie ve Chelsea’den de John Obi Mikel konusunda kulüpleriyle masaya oturan Terraneo, transferleri bitirerek İstanbul’a dönmeyi planlıyor.

Chelsea’nin kalabalık orta sahasında önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen 28 yaşındaki Mikel’in menaceri John Shittu, oyuncusunun Dubai’de tatilde olduğunu söyledi. Shittu, Nijeryalı orta saha oyuncusuna birçok takımdan teklif geldiğini ifade ederken, “Mikel önce bir tatilini bitirsin, sonra zaten nasıl bir yol izleyeceğini biliyor” diyerek, futbolcusunun hangi takıma gideceği konusunda karar verdiğini ima etti. Bu kulübün Fenerbahçe olup olmadığı henüz netlik kazanmazken, Van Persie’nin peşini ise devler bırakmıyor.

Juve de devreye girdi

Terraneo’nun, Hollandalı oyuncu için görüşmelerine başladığı ve Kırmızı Şeytanlar’la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan futbolcuyu ikna etmek konusunda ise Dirk Kuyt’ın devreye girdiği öğrenildi. Önümüzdeki sezon Feyenoord’da forma giyecek olan Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Kuyt, vatandaşına Türkiye’yi öve öve bitiremiyor.

Diğer tarafta ise Lazio’dan sonra Juventus, 31 yaşındaki forvet için devreye girdi. Juve’nin, Carlos Tevez’in, Atletico Madrid’e gitme ihtimaline karşı, tecrübeli golcüyü B planı olarak listesinde tuttuğu öne sürüldü.

Yusuf Dursun


Fenerbahçe, Nani için Manchester United'la masaya oturdu

Haberin Devamı
YORUM YAZ