MENÜ

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici kararı verildi!

Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Mali sebeplerden ötrü kulüpler ilk başta iç transfere yönelirken, sarı-lacivertli takımda da gidecek ve kalacak isimler netleşmeye başladı. Buna göre yönetim, Mehmet Ekici ile sözleşme uzatmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici kararı verildi!

Corona virüs nedeniyle Süper Lig'e ara verilmesinin ardından kulüpler gelecek sezonun yapılanma çalışmalarına başladı. Fenerbahçe'de de bu çalışmalar bir hayli hareketli geçecek gibi gözüküyor. Sarı Laicertli ekipte bir numaralı gündem konularından biri de Mehmet Ekici...

Haberin Devamı

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe'ye transfer olabilmek için kadro dışı kalmayı göze alan Ekici, altı ay top oynamadıktan sonra sarı-lacivertli formayı sırtına geçirmişti. Ancak aradan geçen bu zamanın bedeli üst üste yaşanan sakatlıklar oldu ve ayrılma noktasına gelen Mehmet, kadro dışı süreci yaşasa da direndi. Yönetim oyuncunun çabasından o kadar memnun kaldı ki, sarı-lacivertliler sezon sonu sözleşmesi bitecek Ekici ile yeniden anlaşmayı planlıyor.

YORUM YAZ