MENÜ

Fenerbahçe'de Marko Arnautovic seferberliği

Şampiyonluk yolunda net bir golcü talep eden Vitor Pereira, eski öğrencisi Marko Arnautovic'i istediğini yönetime bildirmişti. Çin ekibi Shanghai SIPG'le 1 yıl sözleşmesi kalan Avusturyalı forvetin, Avrupa'ya dönmek istemesi ve Pereira'yı yakından tanıması nedeniyle Fenerbahçe'ye sıcak bakabileceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Marko Arnautovic seferberliği

Teknik direktör konusunun çözülmesi ile birlikte Fenerbahçe'de transfer hareketliliği başladı. Sarı-Lacivertliler, golcü transferi üzerinde yoğun mesai harcarken, yeni hoca Vitor Pereira, Shangai SIPG'den eski öğrencisi Marko Arnautovic'i istediğini yönetime iletmişti. Avusturyalı golcü için tüm şartların Kanarya'nın lehine olması Ali Koç ve ekibinin iştahını kabarttı.

Haberin Devamı

32 yaşındaki futbolcunun yeniden Avrupa'ya dönmek istemesi ve Pereira'yı yakından tanıması sebebiyle Sarı Lacivertliler'e yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Teknik direktör Vitor Pereira'nın da bu transfer için devreye gireceği öğrenildi.

Şartlar zorlanacak

Portekizli teknik adam, şampiyonluk yolunda Arnautovic'e ihtiyacı olduğunu ifade ederken, yönetimin de Çin ekibi Shanghai SIPG ile 1 yıl sözleşmesi kalan yıldız oyuncu için tüm şartları zorlayacağı gelen haberler arasında. İlk etapta yapılan maliyet araştırmasında yıllık 3 milyon Euro talep eden Arnautovic için kısa süre içerisinde resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ