MENÜ

Fenerbahçe'de kupa zamanı

Fenerbahçe Kadın Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası'nda bir kez daha şampiyon olmak için bugün raket sallayacak. Final ilk maçında Polak rakibini 3-1 mağlup eden Kanarya, rövanşta da 3-2 yenilse bile kupanın sahibi olacak.

Fenerbahçe'de kupa zamanı

Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası finali rövanşında yarın deplasmanda Polonya’nın Zamek takımıyla karşılaşacak. Tarnobrzeg kentinde yapılacak karşılaşmalar TSİ 19.00’da başlayacak. Geçen sezon ETTU Kupası’nı kazanan Fenerbahçe, üst üste ikinci kez kupada şampiyonluk yaşamak istiyor.

3-1’de setlere bakılacak


İstanbul’da oynanan ilk maçı 3-1 kazanan Sarı-Lacivertliler, bugün de galip gelirse kupayı müzesine götürecek. Fenerbahçe rakibine 3-0 yenilirse kupa Polonya temsilcisinin olacak. Sarı Lacivertliler, rakibine 3-2 yenilse bile, seride şampiyonluk yaşayan taraf olacak. Kanarya’nın 3-1 yenilmesi ve seride eşitliğin sağlanması durumunda şampiyonu setler belirleyecek. İstanbul’da oynanan ilk maçta Pavlovich ve Melek Hu, rakiplerini 3-1’le geçmiş sette durumu 2-0’a getirmişti. Samara ise rakibine 3-2 mağlup olmuş durum 2-1’e gelmişti. Ardından 2. kez sahne alan Pavlovich, rakibini 3-2 ile yıkmış ve Kanarya maçı 3-1 kazanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ