MENÜ

Fenerbahçe'de Jailson stoperden 10 numaraya geçti

Serdar'ın yokluğunda Falette'in yanında oynayan Jailson, ilk 20 dakikada kritik hatalar yaptı ve teknik ekip, forvet arkası oynayan Ozan Tufan'la, Brezilyalı oyuncuyu yer değiştirdi. İkinci yarının başında Emre oyuna girdi, Sambacı tribüne çıktı.

Fenerbahçe'de Jailson stoperden 10 numaraya geçti

Sarı-Lacivertliler'de asıl mevkiisi orta saha olan Jailson, Gençlerbirliği karşılaşmasının ilk yarısına damgasını ilginç bir şekilde vurdu. Cezalı Serdar Aziz'in yerine daha önce birçok kritik hataya imzasını attığı stoper pozisyonunda Falette ile birlikte sahne alan Jailson, henüz 9. dakikada Gençler'in sağdan gelen ortasında topa müdahale edemedi ve Stancu, net bir gol fırsatından kötü bir şekilde yararlanamadı. 16. dakikakada Soner'e faul yapıp sarı kart gören Brezilyalı futbolcu için Kanarya'nın teknik ekibi hemen harekete geçti ve 20. dakikada Luiz Gustavo beklentilerinin aksine Ozan Tufan'ı 10 numara pozisyonundan savunmanın göbeğine çekti.

Haberin Devamı

Adeta yüzü güldü...

Bu sırada Emre Belözoğlu hemen ısınmaya başladı. Ozan'dan boşalan forvet arkasına da Jailson geçti! Futbol tarihinin sıradışı hamlelerinden birini yapan Kanarya'da Jailson, stoperden öne geçtiği için adeta yüzü güldü. Jailson, ikinci yarının başında ise yerini kaptan Emre'ye bıraktı ve 90 dakikanın kalan kısmını tribünden takip etti.

YORUM YAZ