MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal farkı böyle geldi!

Son dakika Fenerbahçe haberi... Bu sezon 3 hocayla çalışan Sarı-Lacivertliler'de İsmail Kartal, Vitor Pereira ve Zeki Murat Göle'ye puan ortalamasında 2.36 ile fark attı. Kartal geldiğinde 32 puanla 5. sırada yer alan Fenerbahçe, ligin bitimine 4 hafta kala 65 puanla Devler Ligi bileti anlamına gelen ikinciliği kapmış durumda .

Fenerbahçe'de İsmail Kartal farkı böyle geldi!

Fenerbahçe, teknik direktörü İsmail Kartal'la birlikte coşmaya devam ediyor... Sezona Vitor Pereira ile başlayan ancak aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Sarı-Lacivertliler, Portekizli çalıştırıcıyla Süper Lig'de 17 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 1.65 puan ortalaması tutturdu. Pereira sonrası yeni hoca ararken Zeki Murat Göle takımı devraldı. O da 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle 1.33 ortalama ile mücadele etti. Sonrasında Kartal'ın takımın başına geçmesiyle Kanarya üzerindeki kara bulutlar kısa sürede dağıldı.

Haberin Devamı

Tek mağlubiyeti var...

Kartal öncesi 32 puanla 5. sırada yer alan Fener, onunla birlikte çıktığı 14 lig sınavında 10 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyetle (0-1 Başakşehir) 33 puan toplayarak 2.36 puan ortalaması yakaladı. 65 puanla uzun süredir ikincilik koltuğunda oturan, 61 puanlı Konyaspor'u (1 maçı eksik) geçerek Şampiyonlar Ligi bileti anlamına gelen ikincilik biletini kapan Fenerbahçe, Rizespor'u 6-0 yenerek üst üste 6. galibiyetini yaşarken, 10 maçlık (9 galibiyet, 1 beraberlik) bir namağlup serisi de elde etti.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ