MENÜ

Fenerbahçe'de ilk golünü atan Miguel Crespo'dan 3 puan değerlendirmesi

Fenerbahçe'ye Galatasaray deplasmanında galibiyeti getiren isim olan Miguel Crespo, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Çok iyi çalıştıklarını ifade eden Portekizli, ''Bu büyük kulüpteki ilk golümü böyle büyük bir maçta attığım için çok mutluyum.'' dedi.

Fenerbahçe'de ilk golünü atan Miguel Crespo'dan 3 puan değerlendirmesi

Süper Lig'in 13. haftasında konuk olduğu Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de 3 puanı getiren golü atan Miguel Crespo, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Çok önemli bir gol attığını ifade eden Portekizli orta saha, ''Bu büyük kulüpteki ilk golümü böyle büyük bir maçta attığım için çok mutluyum. Gerçekten çok iyi çalışıyorduk. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Çok önemli bir gol olduğu için çok sevindik.'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Crespo siftah yaptı

Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Miguel Crespo, sarı-lacivertli formayla ilk golüne imza attı. Sezon başında sarı-lacivertli takıma transfer olan ve istikrarlı forma şansı bulamayan 25 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, Fenerbahçe formasıyla ilk gol sevincini Galatasaray karşısında yaşadı.

YORUM YAZ