MENÜ

Fenerbahçe'de herkes bu maçı bekliyor

Fenerbahçe'de bütün camia Eskişehirspor maçına odaklanmış durumda...

Fenerbahçe'de herkes bu maçı bekliyor

İşte Fenerbahçeli futbolcuların ve İsmail Kartal'ın Eskişehirspor maçına bakış açısı;

‘Karalıktan aydınlığa çıktık’
Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli oyuncusu Mehmet Topal, uzun bir aradan sonra zirveyi geri almanın kendileri açısından büyük bir mutluluk olduğunu söyledi. “Karanlıktan aydınlığa çıktık” ifadelerini kullanan Topal, “9 hafta rakiplerimizi kovaladık. Şimdi kalan 7 haftada biz kaçacağız, onlar bizi kovalayacak. Hata yaparsak devre dışı kalırız. 1 puan öndeyiz ve bu avantajımızı son haftada, son düdük çalana kadar koruyacağız. Bunun için de Eskişehirspor’u deplasmanda mağlup edeceğiz” diye konuştu.

'Biz hakediyoruz'

Tecrübeli orta saha oyuncusu, bu sezon birçok anlamda ligin en iyisi olduklarını söyleyerek, “En kritik haftalarda ezeli rakiplerimizi yendik ve yarışa tutunduk. Sonunda liderlik koltuğunu da devraldık. Şampiyonluğu biz hak ediyoruz” dedi.

'İpler bizim elimizde'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yarın deplasmanda karşılaşacakları Eskişehirspor maçının, kendileri açısından sezonun en kritik sınavlarından biri olacağını söyledi. Kartal, “Çok iyi organize olan, hızlı hücuma çıkan, genç bir takımla oynayacağız. Sert bir maç bizi bekliyor. Şampiyon olmak istiyorsak, elimizden gelen her şeyi sahaya koymalıyız ve çok dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı.

'İki rakip peşimizde'

Zirve yarışında artık son düzlüğe girildiğine dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, “Bu saatten sonra puan kaybedersek, bunu telafi etmemiz çok zor olur. Çünküarkamızda, takılmamızı bekleyen iki rakibimiz var. Şu anda ipler bizim elimizde. Biz ne dersek o olacak” diye konuştu.

‘Sahasında çok farklı oynuyor’

Alper Potuk, eski takımı Eskişehirspor’a karşısında kendilerini zorlu bir 90 dakikanın beklediğini söyledi. Şampiyonluk yarışında güçlü rakipleri tek tek yenerek zirveyi ele geçirdiklerini söyleyen genç yıldız, “Geriden geldik ve öne geçtik. Şimdi lideriz. Bu konumumuzu korumak kolay olmayacak. Eskişehir, sahasında seyirci desteğini de arkasına alıp, çok farklı bir kimliğe bürünüyor. Beşiktaş’ı yendiler. Sezonun ilk yarısında da üç büyüklerden İstanbul’da puan alıp evlerine döndüler” dedi.

'Sonuna kadar savaşacağız'

Başarılı orta saha oyuncusu, buna rağmen kazanacaklarına emin. Alper Potuk, Fenerbahçe’nin hedefleri olan bir takım olduğunu söyleyerek, “Liderliğimizi korumak için büyük bir mücadele örneği göstereceğiz, maçlarda sonuna kadar savaşacağız. Bunu Eskişehir karşısında gösterip, 3 puana uzanacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ