MENÜ

Fenerbahçe'de hedef Avrupa Ligi şampiyonluğu

Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi hedefi erken sona erdi ve gözler Avrupa Ligi'ne çevrildi.

Fenerbahçe'de hedef Avrupa Ligi şampiyonluğu

Şampiyonlar Ligi hayalleriyle Ukrayna’ya giden Fenerbahçe, 3-0’lık yenilgiyle yurda döndü, rota da artık Avrupa Ligi’ne kırıldı. Sarı-Lacivertliler’in Play-Off turundaki rakibi bugün Nyon’da çekilecek kurayla belli olacak ama, hedef çoktan belirlenmiş durumda.

Kurduğu gösterişli kadroyla Kupa 2’de şampiyonluğu gözüne kestiren yönetim, bu yolda kesenin ağzını tekrar açmaya hazır. Avrupa Ligi gruplarına kalınması halinde iki yıldız transferi daha yapılması, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler tarafından onaylandı. Bu transferlerden biri orta saha, diğeri kanat oyuncusu olacak.

Bu kadro Süper Lig’e fazla!

Shakhtar yenilgisini, “Çok tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Buna rağmen elimize şanslar geldi. Girilen pozisyonları gole çevirsek tur gelebilirdi. Biz kaçırdık, onlar attı. Hocaya ve takıma güvenimiz tam. Yakın zamanda çok daha iyi olacağız” sözleriyle değerlendiren yöneticiler, “Eldeki kadro Türkiye Ligi’ne fazlasıyla yeter, Avrupa Ligi’nde de şampiyonluğa oynar. Takviyelerle gücümüz daha da artacak” ifadelerini kullandı.

İşte adaylar;

Volkan Şen


Bursaspor’da kadrodışı bırakılan Volkan Şen’in ismi birçok kulüple anılıyor. Fenerbahçe de, tecrübeli sağ kanat oyuncusunu almak isteyen takımlar arasında yer alıyor. Bursaspor ile pazarlıklar konusunda yakın temas her an başlayabilir. Oyuncunun da, Fener’e sıcak baktığı konuşuluyor.

Kevin Mirallas

Adı bir süredir Fenerbahçe’nin transfer listesinde olan Kevin Mirallas, kariyerini 2012’den beri Premier Lig ekibi Everton’da sürdürüyor. 27 yaşındaki Belçikalı oyuncu, hem sağ hem de sol kanatta forma giyebiliyor. Teknik kapasitesi çok yüksek. Kanarya’nın, onun için 8 milyon Euro teklif ettiği konuşuluyor.

Ozan Tufan

Yıllık 460 bin TL’lik kazancından rahatsız olan ve bunun artırılması için Bursaspor yönetiminden iyileştirme bekleyen Ozan Tufan’ın, gemileri yaktığı konuşuluyor. Geleceğe yatırım olarak düşünülen Ozan için daha önce 6 milyon Euro’ya kadar çıkan Fenerbahçe’nin, bir kez daha Yeşil-Beyazlılar’la masaya oturacağı öğrenildi.

Juan Quintero

22 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu, 3 sezondur Porto’nun formasını giyiyor. Orta alanda görev yapıyor. Geçen sezon Portekiz ekibinin formasıyla 29 maçta 3 gol attı ve 4 asist yaptı. Sözleşmesi 2017 yılında bitiyor ve Vitor Pereira’nın gündemine gelen isimlerden biri.

Luka Milijovic

Teknik direktör Vitor Pereira’nın, Olympiakos’tan öğrencisi olan Luka Milijovic, orta alanda çalışkanlığı ve bitmek tükenmek bilmeyen gücü ile biliniyor. Pereira onu çok istedi ama Yunanlılar en son 7 milyon Euro’nun altına düşmediler. Sırp oyuncunun arzusu da, İstanbul’a gitmekten yana.

Fredy Guarin

Bu yazki transfer döneminde ismi fazlasıyla Fenerbahçe ile anılan Fredy Guarin’in İnter’deki geleceği merakla bekleniyor. İtalyan ekibinin defansif orta saha pozisyonu için arayışta olması, Guarin’in takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlanıyor. 29 yaşındaki Kolombiyalı için Fener pusuda bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ