MENÜ

Fenerbahçe'de Harun Tekin'den rekor kurtarışla kötü başlangıç!

Harun Tekin, Fenerbahçe kariyerine ilginç bir başlangıç yaptı. 9 top kurtararak Fenerbahçe'nin 4 senelik rekorunu kıran Harun’un bu başarısını yediği hatalı gol gölgeledi.

Fenerbahçe'de Harun Tekin'den rekor kurtarışla kötü başlangıç!

Fenerbahçe, Volkan Demirel’in sezona kötü başlamasının ardından sürpriz bir operasyonla Bursaspor’dan Harun Tekin’i kadrosuna kattı. Phillip Cocu, takımla sadece 1 idmana çıkan 29 yaşındaki file bekçisini Kayserispor karşısında sürpriz bir şekilde 11’de oynattı.

Haberin Devamı

Harun’un Sarı-Lacivertliler’deki ilk maçı, kendisi adına son derece ilginç geçti. Başarılı kaleci, ilk yarıda 4 kurtarışa imza atarak, Volkan Demirel’in ilk 3 karşılaşmadaki kurtarış sayısına ulaştı! Yani her şey güzel başladı.

Chery’nin golünde hatası büyük

İkinci devrede ise ilk golde Mensah’ın serbest vuruşunda topun kimseye temas etmeden doğrudan kaleye gelmesi Harun Tekin’i yanılttı. Skrtel’in kendi filelerini havalandırdığı pozisyonda yapacak bir şeyi olmayan 29 yaşındaki file bekçisi, Chery’nin golünde ise büyük hataya imza attı.

Harun Tekin kalesinde 3 gol gördü ancak tam 9 kurtarışa imza attı. 2014-15 sezonundan beri ilk kez bir Fenerbahçe kalecisi, bu kadar fazla top çıkarttı!

YORUM YAZ