MENÜ

Fenerbahçe'de flaş gelişme! Yönetim içinde tartışma!

Başkan Ali Koç, kulübün finansal durumu ve takımın kötü performansının yanı sıra yönetim içinde yaşanan sıkıntılarla da uğraşıyor.

Fenerbahçe'de flaş gelişme! Yönetim içinde tartışma!

2. Başkan Semih Özsoy ile başkan yardımcısı Burhan Karaçam arasında ciddi fikir ayrılığı, görev tanımı ve buna bağlı tartışmaların yaşandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle Cezayir Milli Takımı’nın kadrosunda çıkarılan İslam Slimani’nin, Sivas deplasmanında forma giymesinin zor gözüktüğü bildirildi.

Londra’da bulunan Aykut Kocaman’ın, Koç’un açıklamalarından rahatsızlık duyduğu ve dönüşte bir TV programından iddialara cevap vereceği belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumu ve takımın kötü performansının yanı sıra yönetim içinde yaşanan sıkıntılarla da uğraşıyor.

Koç’tan sonra kulübün en önemli iki ismi 2. Başkan Semih Özsoy ile başkan yardımcısı Burhan Karaçam arasında ciddi fikir ayrılığı, görev tanımı ve buna bağlı tartışmaların yaşandığı öğrenildi.

İki üst düzey ve yetkili ismin yaşadığı bu gerginliğin daha da büyümesi söz konusu olsa da yönetim kurulu üyeleri araya girerek şimdilik ortamı yatıştırdı. Yöneticiler bu iki ismi ortak noktada buluşturmak ve barıştırmak için çalışsa da bu konuda henüz istediği neticeyi alamadı.

Haberin Devamı

KOCAMAN KIZGIN

Öte yandan yardımcı antrenörler; Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı’nın bugün açıklama yapması bekleniyor. Başkan Ali Koç’un iddiaları sonrası gözler bu üç isme çevrilmişti. Dün bir araya gelen antrenörlerin bugün yazılı açıklama yapacakları aktarıldı. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da Başkan Ali Koç’un, kendi ekibine yönelik suçlamalarından rahatsız olduğu belirtildi. Şu an Londra’da bulunan Kocaman’ın gelecek hafta bir televizyon programına katılıp bu iddia ve açıklamalara cevap vereceği kaydedildi.

SLIMANI ŞOKU

Bu arada sarı-lacivertli takımda Slimani şoku yaşanıyor. Son Başakşehir maçında sakatlanan golcü futbolcu, Cezayir Milli Takımı kadrosundan da çıkarıldı. Sağ uyluk arkasındaki kasta yırtık sebebiyle futbolcunun Sivasspor maçında da oynaması zor. Bu zorlu deplasmana teknik heyet Frey’i hazırlıyor. Takımın en önemli isimlerinden olan futbolcunun yokluğu teknik heyeti fazlasıyla sıkıntıya soktu. Bu ismin yanısıra dün ameliyat olan Mehmet Topal’ın da yokluğu takımın toplam fizik gücünde ciddi bir gerilemeye sebep olacak.

Kaynak: Skorer

YORUM YAZ