MENÜ

Fenerbahçe'de flaş Erol Bulut gerçeği! Bileti önceden kesilmiş...

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Erol Bulut ile ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı. Fenerbahçe yönetiminin ayrılık kararını ilk olarak Gençlerbirliği maçı sonrası aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de flaş Erol Bulut gerçeği! Bileti önceden kesilmiş...

Fenerbahçe'de Erol Bulut’la yolların ayrılması yönündeki kararın, Kadıköy’de 2-1 kaybedilen Gençlerbirliği mücadelesi sonrasında alındığı öğrenildi. Beşiktaş maçı öncesi Sarı- Lacivertliler, Pro Lisansı olan birini bulamayınca derbiye de Bulut’la çıkmayı ve Milli arada kararları resmileştirmeyi seçti.

Haberin Devamı

1-1 biten maç sonrası takıma verilen iznin bittiği gün olan geçtiğimiz Çarşamba da açıklama yapıldı. Şimdi herkes, teknik direktör unvanını alacak Pro Lisans sahibi kişinin kim olacağını merak ediyor.

Kadıköy'de kabus, deplasmanda rekor

Fenerbahçe ile yolları ayrılan teknik direktör Erol Bulut’un Sarı Lacivertli takımdaki kariyeri toplam 232 gün sürdü. Kadıköy’de tarihinin en kötü performansına imza koyan Sarı Lacivertliler, liderlikte ise 3 hafta kalabildi. Fenerbahçe’nin, Erol Bulut yönetiminde en büyük kazanımları ise deplasmanlarda oldu. İç sahada oldukça kötü bir görüntü sergileyen Fenerbahçe, Erol Bulut ile deplasmanda ise tarihi bir sezon geçirdi.

Deplasmanda gösterdiği performansla dikkati çeken Fenerbahçe, rakiplerine 15 maçta sadece 1 kez boyun eğdi. Sarı-lacivertliler, söz konusu karşılaşmalarda 11 galibiyet ve 3 beraberlikle 36 puan elde etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Erol Bulut ve ekibi 2.40 puan ortalamasıyla, deplasmanda Brezilyalı çalıştırıcı Carlos Alberto Parreira’nın 2.41’lik puan ortalamasından sonra Fenerbahçe tarihindeki en başarılı sonuca imza attı.

YORUM YAZ