MENÜ

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun yeri garanti!

Göztepe maçında 2 golle yıldızlaşan Ferdi Kadıoğlu, sonunda kendisini ispat etti ve bundan sonra Fenerbahçe'de 11’in değişmez ismi olmayı başardı.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun yeri garanti!

Ersun Yanal döneminde düzenli olarak oynatılmayan ancak salgın sonrası takımın kilit ismi konumundaki kaptan Emre Belözoğlu’nun en çok ilgilendiği oyunculardan biri olan Ferdi Kadıoğlu, sonunda kendisini ispat etme fırsatını buldu. Gary Rodrigues’in cezalı olduğu Göztepe mücadelesinde sol kanatta görev yapan Hollandalı futbolcu, iki enfes gole imzasını atarak kaleci Altay’la birlikte maça damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Çoğunluk böyle bir değerin neden sezon başından beri düzenli olarak oynamadığına şaşırırken Fenerbahçe camiası, 20 yaşındaki futbolcuyu kulübün geleceği olarak görüyor. Genç yıldız adayı da artık takımın değişmezleri arasına resmen girmiş oldu.

Yazarlar ne dedi?

Mehmet Demirkol / Fanatik

Kalitesi var

Ferdi, önümüzdeki yıllarda Fenerbahçe ayarında bir futbolcu olur ya da olmaz, bunu bilmek mümkün değil. Ancak özellikle attığı ilk gol şansa atılmaz. Bu golü atanda kalitenin olduğu kesindir.

Uğur Meleke / Hürriyet

Daha önce izlerdik

Ferdi, Fenerbahçe’ye Hollanda U19 kaptanı, U21’in düzenli oyuncusu olarak gelmişti. Ersun Yanal, Tolga’ya sol açıkta verdiği o fırsatları Ferdi’ye tanısaydı, bu genç adamın performansını çok daha önce izleyebilirdik.

Haberin Devamı

Erman Toroğlu / Fotomaç

Lezzetli olacak

Fenerbahçe’de iki gol atan Ferdi, bir senedir bas bas bağrıyor, “Benim bu takımda oynamam lazım” diye. Çocuk haklı. Çocuk pişmiş, eğer oynarsa çok lezzetli olacak. Eğer sen pişmiş bu çocuğu oynatmazsan kabız yapacaktın.

YORUM YAZ