MENÜ

Fenerbahçe'de Erol Bulut Phillip Cocu'yu aratmadı!

Son dakika... Fenerbahçe son sıradaki Gençlerbirliği'ne mağlup oldu. Lider Beşiktaş ile oynayacağı maç öncesinde rakibinin 5 puan gerisine düştü. Eleştirilerin hedefindeki Erol Bulut, kötü bir rekoru egale etti. Phillip Cocu döneminde Kadıköy'de üst üste 4 maçını kazanamayan Fenerbahçe, bu sene de bu rekoru tekrarladı. İşte Fenerbahçe'den son dakika haberleri...

Fenerbahçe'de Erol Bulut Phillip Cocu'yu aratmadı!

Fenerbahçe'den son dakika haberleri üst üste geliyor. Sarı lacivertlilerde Erol Bulut, Ali Koç'un göreve gelir gelmez takımı emanet ettiği Hollandalı Cocu'nun kötü rekorunu kırdı. Öte yandan Fenerbahçeli Serdar Aziz, kariyerinde üçüncü kez kendi ağlarına gol attı. Fenerbahçe bu mağlubiyetle lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kaldı. İşte Erol Bulut'un o kötü rekoru...

Haberin Devamı

Kadıköy'de son 4 maçını kazanamayan (1B3M) Erol Bulut, 2018-19 sezonunda takımın başında olan Phillip Cocu'nun rekorunu (2B2M) egale etti. Evinde 23 puan toplayabilen Fenerbahçe, 1992-93'ten (21 puan) bu yana en az puan kazandığı sezonu geçiriyor.

Fenerbahçe, Kadıköy'de tarih yazdı! Daha sezon bitmeden 6 yenilgi birden aldı. Sarı-lacivertliler; Konyaspor, Beşiktaş, Yeni Malatya, G.Saray, Göztepe ve G.Birliği'ne mağlup oldu. Kanarya daha önce1968-69,1987-88 ve 1992-93 sezonlarınla evinde 5 kez boyun eğmişti. Bu sezon ise tarihinde ilk kez 6 yenilgiyle tanıştı.

6 mağlubiyet, 2 beraberlikle Kadıköy'de tam 22 puandan olan Kanarya, dış sahada ise 11 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi ile en çok puan toplayan (35) takım durumunda. (Sabah)

YORUM YAZ