MENÜ

Fenerbahçe'de Burak Kapacak transferinin perde arkası...

Bursasporlu Burak Kapacak, Fransa vizesi alıp Bordeaux ile görüşmek için İstanbul’a geldi. Fenerbahçe, bir anda devreye girdi, önce Timsah ile anlaştı, ardından Burak ile el sıkışarak mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe'de Burak Kapacak transferinin perde arkası...

Sarı-Lacivertliler’de dün sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Yönetim, daha önce de adı Fenerbahçe ile anılan Burak Kapacak için müthiş bir operasyona imza attı. Genç oyuncu, kendisini isteyen Bordeaux ile görüşmek için Fransa vizesi almak adına İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

Bunu öğrenen Kanarya, bir anda devreye girdi. Bursaspor’a, Fransız ekibinin teklifi olan 1.3 milyon Euro önererek el sıkıştı. Hemen ardından 21 yaşındaki oyuncu ve menaceriyle temas kuruldu ve kulüp binasına davet edildi. Burada yapılan görüşmelerde Bordeaux’dan daha iyi bir teklifte bulunan Fenerbahçe, genç yıldızla da kısa sürede anlaşmaya vardı ve transferi büyük ölçüde bitirdi.

Haberin Devamı

7 gol, 7 asist

Bursaspor’da altyapıdan yetişen Burak, 2018’den beri A takım formasını terletiyor. 21 yaşındaki futbolcu her iki kanat ve forvetin yanı sıra sağ bekte de görev yapabiliyor. Başarılı oyuncu, geçen sezon 1. Lig’de forma giydiği 32 resmi maçta 7 gol atarken 7 de asist yaptı ve takımın en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ