MENÜ

Fenerbahçe'de Burak Kapacak neden Karagümrük maçında oynamadığını açıkladı

Fenerbahçe'nin VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kalmasına en çok üzülenlerin başında Burak Kapacak yer aldı. “Zeki Hoca skor iyi giderse beni oyuna sokacağını söylemişti ama olmadı işte” diyen Burak Kapacak, ligde Malatya ve kupada Afyon’a karşı şans bekliyor.

Fenerbahçe'de Burak Kapacak neden Karagümrük maçında oynamadığını açıkladı

Fransız ekibi Bordeaux’nun elinden son dakikada kapılarak 1 milyon 350 bin Euro bedelle 7 Ağustos’ta Fenerbahçe’ye transferi gerçekleyen ancak geride kalan 18 lig maçında bir saniye dahi süre alamayan Burak Kapacak, Karagümrük beraberliğine belki de en çok üzülen isim oldu.

Haberin Devamı

Zeki Murat Göle’den takım skor olarak önde olursa forma giyme sözü aldığı için arkadaşlarını da maça davet ettiğini ifade eden Burak neden şans bulamadığı ile ilgili olarak “Vallahi hiç bilemiyorum ki... Kısmet diyelim. Ama sonuç iyi gitseydi oynayacaktım. Hocamız sonuç iyi giderse beni oyuna sokacağını söylemişti ama olmadı işte” dedi.

Forma şansı bulamaması nedeniyle herkesten fazla üzüldüğünü belirten 22 yaşındaki futbolcu, Yeni Malatya ve kupadaki Afjet Afyonspor maçları için kendisini hazır tutacağını da ifade etti.

Hürriyet

YORUM YAZ