MENÜ

Fenerbahçe'de bomba gelişme! Löw'e sürpriz yardımcı

Fenerbahçe'de yeni sezon için hazırlıklar yoğun bir biçimde sürüyor. Teknik direktörlük konusunda Joachim Löw adı geçiyor ve artık Alman teknik adamla prensipte anlaşıldığı belirtiliyor. Löw'ün yardımcılığı için bomba bir isim gündeme geldi.

Fenerbahçe'de bomba gelişme! Löw'e sürpriz yardımcı

Alman teknik adam Joachim Löw ile prensip anlaşmasına varılan Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ: 2 AYDIR GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, KKTC’de katıldığı etkinlikte hoca konusunda umutlu konuştu. Ali Koç, “Teknik direktör konusunda Avrupa’da daha yeni ziyaretlerimiz oldu. 2 aydır devam eden görüşmeler var. 2-3 aday üzerinde gidip geliyoruz. Her biri dünya çapında isimler. Bu sefer turnayı gözünden vuracağımızı umuyorum” dedi.

'5-6 FUTBOLCUMUZA YOĞUN İLGİ VAR'

Başkan Koç, “5-6 futbolcumuza çok yoğun ilgi var. Ancak hepsinin yerini doldurmak çok zor. Kim Min Jae’yi 1 sene önce Jose Mourinho istedi. 14 milyon euroya vermediler. Osayi-Samuel Türkiye’deki en iyi sağ bek. Transferde 3-4 futbolcuyu belirledik. Sol bekimiz, kanadımız, sağ bekimiz zayıf yanlarımız. Altay ve Serdar’la görüşmeler sürüyor” dedi.

Haberin Devamı

TAYFUN KORKUT SÜRPRİZİ

Skorer'in haberine göre son günlerde de benzer şekilde Tayfun Korkut isminde de yoğunlaşıldığı vurgulandı. Fenerbahçe’de 1995-1999 yılları arasında futbol oynayan Korkut, Löw’le 1998-99 sezonunda çalışmıştı. Sarı-lacivertli kulübü iyi tanıyan 47 yaşındaki antrenörün ikna olup olmayacağı ise merak konusu.

TEK SORU İŞARETİ İKNA OLUP OLMAYACAĞI

Son olarak Hertha Berlin’de çalışan Tayfun Korkut’un teknik direktör iken yardımcı hoca olmayıp kabul edip etmeyeceği şu anda bilinmiyor. Korkut’la ilgili tek soru işareti bu olarak gösteriliyor.

İSMAİL KARTAL, LÖW İLE OLACAK

Löw’e özellikle Süper Lig’i bilen, Fenerbahçe’yi tanıyan bir Türk yardımcı antrenör desteği olması isteniyor. Burada İsmail Kartal’ın bilhassa Löw’le olması planlanıyor.

YORUM YAZ