MENÜ

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım devreye giriyor

Fenerbahçe Başkanı, Antalyaspor yenilgisi ve ortaya konan kötü futbol üzerine Amedspor maçından sonra oyuncularla özel bir toplantı yapma kararı aldı.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım devreye giriyor

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Antalyaspor mağlubiyeti sonrası devreye giriyor. Başkan Yıldırım, bugünkü Amedspor maçı sonrası hem teknik heyet hem de takımla biraraya gelecek.

Daha önce de kritik haftalarda yaptığı toplantıların bir benzerini düzenleyecek olan sarı-lacivertli kulübün patronu, şampiyonluk yolunda kritik döneme girilmesi sebebiyle Antalya’daki kötü futbolun ve alınan sonucun tekrarlanmaması için herkesin dikkatini çekecek. Başkan Yıldırım’ın özellikle son maçtaki rehavet havasından rahatsız olduğu kaydedildi.

Başkan Aziz Yıldırım’ın yakın zamanda Ozan Tufan ile de bir görüşme yaptığı kaydedildi. Bir türlü bekleneni veremeyen genç futbolcudan beklentilerini anlatan Başkan Yıldırım’ın ayrıca bazı uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

Genç futbolcunun bu konuşma sonrası Samandıra Tesisleri’nde daha çok zaman geçireceği ve zaman zaman tesislerde kalacağı belirtildi. Yine benzer şekilde genç futbolculardan Uygar’ın da uyarıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ