MENÜ

Fenerbahçe'de 6 eksik

Manisaspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Yarı Final 2. maçında karşı karşıya gelecek Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe'de 6 eksik

Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idman bir saat 30 dakika sürdü. Koşu, koordinasyon, istasyon çalışmalarının ardından kanat ve hücum organizasyonları çalışan Sarı-Lacivertliler teknik ve taktik ağırlıklı çift kale maçla idmanı tamamladı.

Haberin Devamı

Öte yandan Cristian ve Uğur Boral Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan ile düz koşu yaparken, Ali Bilgin, Semih, Gökhan Gönül ve Bilica ise tesislerde çalışmalarını sürdürdü.

Manisaspor maçındaki 19 kişilik kadro şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Lugano, Andre Santos, Önder, Bekir, Vederson, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Mehmet Topuz, Özer, Guiza, Gökhan Ünal, Deivid, Furkan ve Hasan Erbey.

Tedavileri süren Bilica, Baroni, Uğur, Ali Bilgin, Semih, Gökhan Gönül ile genç oyuncular Ertuğrul, Okan Alkan ve Gökay ise kafilede yer almadı.

İlk maçta alınan 2-0'lık skoru avantaj olarak gören Daum, sakatlıkları bulunan Bilica ve Gökhan Gönül'ü derbiyi düşünerek Manisa karşısında riske etmeyecek.

Haberin Devamı

Hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk iddiasını sürdüren tek takım olan Fenerbahçe'de, gözler Manisaspor ile yarın oynanacak kupa yarı final rövanşında, akıllar hafta sonundaki Beşiktaş derbisinde. Teknik direktör Daum'un, İstanbul'da oynanan ilk maçta elde edilen 2-0'lık galibiyetin, iyi bir avantaj olduğunu düşünerek, sakatlık sorunları bulunan Bilica ve G.Gönül'ü yarın akşamki rövanşta oynatmayacağı belirlendi. Sağ arka üst adalesinde sertleşme olan Alex ise büyük ihtimalle yedek soyunacak.

Manisa'da forma giyemeyecek olan Gökhan Gönül ile Bilica'nın yerine Bekir, Deniz, Önder üçlüsünden ikisinin oynaması bekleniyor.

YORUM YAZ