Mesut Özil'den Fenerbahçe itirafı! 'Sinirlendim ve üzüldüm'
26 Şubat 2026, Perşembe 19:19Güncelleme Tarihi:
Kariyerinde Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe formalarını giyen eski yıldız Mesut Özil, sarı-lacivertlilerin şampiyonluk yarışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
kaynak olarak ekleyin

Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe, Arsenal ve Real Madrid gibi dev kulüplerde forma giyen Mesut Özil, HT Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte sözleri:

'UZAK KALMAK İSTİYORUM'
Mesut Özil: "Şu anlık profesyonel hayattan biraz uzak kalmak istiyorum. O yüzden şu anda hocalık da yapmak istemiyorum. En büyük hedeflerimden biri akademi kurmaktı. Ümraniye’de inşaat başladı. İnşallah 1 sene sonra akademim biter diye umut ediyorum. Türkiye'de ihtiyaç olan şu: Akademide bir sistemle ilerlemek. Avrupa’daki ülkelere baktığımızda Belçika ve Hollanda’yı birleştirdiğimizde 13 milyon nüfus var. Türkiye’de ise sadece İstanbul’un nüfusu 16 milyon. Burada altyapıda güzel bir sistem kurduğumuzda Avrupa’dan daha yetenekli oyuncular çıkaracağımızı düşünüyorum."

'ONLARA DUA EDİYORUM'
Arda Güler ile ilgili gelen soruya ise Özil, şöyle yanıt verdi: "Her zaman destekliyoruz. Zaten Fenerbahçe döneminde kardeşim gibiydi, hala kardeşim gibidir. Genç yaşta, Real Madrid'de 11'de oynamak herkesin yapacağı iş değil. İnşallah sakatlık gelmez, bol bol dua eder. Çok sevdiğimiz, gurur duyduğumuz bir kardeşimiz. Kenan Yıldız da var. Juventus'ta bizi çok güzel temsil ediyor. Her zaman onlara dua ediyorum."
'SİNİRLENDİM VE ÜZÜLDÜM'
"Şampiyonluk yarışı heyecanlı geçiyor. Benim umudum, Fenerbahçe’nin keşke son dakikada o golü yememesi ve 3 puanı almasıydı. Üzüldüm. 90+4’te attık, son anda yedik. Fenerbahçeli olarak sinirlendim, üzüldüm. Sezon uzun bir maratondur. Beşiktaş düzeldi, Trabzonspor’u da beğeniyorum. İnşallah bu sene o sene olur; kalbim ve gönlüm Fenerbahçe’den yana. İnşallah Şampiyon oluruz."

YORUMLAR