Fenerbahçe'de Beto gerçekleri! İngiliz gazeteci açıkladı, Moyes da duyurdu
23 Ocak 2026, Cuma 19:06Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertli takım hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Ligi’nde hedeflerine ulaşabilmek için kadro kalitesini artırmaya çalışıyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Transfer döneminin açılmasının ardından kadrosuna Anthony Musaba, Matteo Guendouzei ve Mert Günok’u katan Fenerbahçe’de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Domenico Tedesco’nun yönetimden forvet transferi beklerken basında çıkan haberlere göre Everton’un golcü ismi Beto ismi ön plana çıktı.

MOYES, BETO'YU BIRAKMIYOR
Fanatik’ten Berkay Eğriboyun’un haberine göre Everton menajeri David Moyes, Beto’nun yerine golcü bir transfer gerçekleşmedikçe Gineli futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vermeyecek. Bu sezon Everton’un iki forveti bulunuyor. Beto’da onlardan bir tanesi.

'HENÜZ RESMİ TEKLİF YOK'
Haberin detayında ise Everton kaynaklarına yakın bir gazeteci, Fenerbahçe’nin Beto için şuana kadar resmi bir teklif gerçekleştirmediğini açıkladı.
