Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın listesindeydi! Jorge Jesus'a bir talip daha çıktı
21 Mayıs 2026, Perşembe 19:10Güncelleme Tarihi:
Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel seçimde başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, teknik direktör konusunda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılacak seçim öncesinde teknik direktörünü netleştirmek için yoğun çaba harcayan Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alan Jorge Jesus'a sürpriz bir talip çıktı.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel seçimde başkan adaylığını açıkladı.
TEKNİK DİREKTÖR ÇALIŞMASI
Aziz Yıldırım, seçimden önce teknik direktörünü belirlemek için yoğun çaba sarf ederken, listesinde yer alan Jorge Jesus için yeni bir iddia ortaya atıldı.

FLAMENGO PEŞİNDE
Portekiz basınında yer alan habere göre Brezilya ekiplerinden Flamengo takımın başına Jorge Jesus'u getirmek için harekete geçti.

SICAK BAKMIYOR
Haberin detaylarında ise 71 yaşındaki Portekizli teknik adamın, Brezilya'ya dönmeye şimdilik sıcak bakmadığı belirtildi.
