MENÜ

Fenerbahçe'ye Milan Badelj müjdesi

Aykut hocanın kadrosunda görmeyi en çok istediği isimlerden Milan Badelj, kulübü Fiorentina ile olan sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayacağını açıkladı. Kontratı sona eren Hırvat futbolcuyu, Fenerbahçe ve Milan takip ediyor.

Fenerbahçe'ye Milan Badelj müjdesi

Yeni sezon öncesi kongre sürecine odaklanan Fenerbahçe’de, her iki başkan adayının devam etmek için açık kapı bıraktığı Aykut Kocaman, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Alternatifi bol bir liste hazırlayan tecrübeli hocanın kadrosunda görmeyi en çok istediği isimlerden biri ise Fiorentina’nın orta sahası Milan Badelj. Devre arasında da Fener’in gündemine gelen 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili dün önemli bir gelişme yaşandı. Hırvat yıldız, kaptanı olduğu Fiorentina’daki sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullanmayacağını duyurdu.

Başkan belli olur olmaz...

Bu durum, Badelj’in boşa çıkacağı anlamına geliyor. Gelişmeleri yakından takip eden Aykut Kocaman ve ekibi, seçim sonuçlanır sonuçlanmaz yeni başkandan Badelj’in transfer edilmesini isteyecek. Yıldız futbolcuyla Fenerbahçe’nin yanı sıra bir diğer İtalyan devi Milan da ilgileniyor.

İşte Ali Koç'un açıklaması beklenen sportif direktör: Comolli

Haberin Devamı
YORUM YAZ