MENÜ

Fenerbahçe'ye Lens, Sow ve Salih'ten iyi haber

Fenerbahçe'nin sakat futbolcuları Jeremain Lens, Moussa Sow ve Salih Uçan'dan gelen haberler, Atiker Konyaspor deplasmanı öncesinde Dick Advocaat'ın yüzünü güldürdü.

Fenerbahçe'ye Lens, Sow ve Salih'ten iyi haber

Fenerbahçe, sakat futbolcuları Jeremain Lens, Moussa Sow ve Salih Uçan’ın iyileşmesiyle moral buldu.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları geçen Lens, Sow ve Salih, son antrenmanda takımla çalıştı. Bu 3 futbolcu da teknik direktör Dick Advocaat’ın şans vermesi durumunda forma giyebilecek.

Sakatlıkları devam eden Ozan Tufan ve Jose Fernandao, Atiker Konyaspor maçında sarı-lacivertlileri yalnız bırakacak. Sakatlığından ötürü takımın son antrenmanına katılmayan Volkan Şen’in de Konya deplasmanında forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçeye Lens, Sow ve Salihten iyi haber



van der Wiel kadroya alınmayacak

Öte yandan teknik heyet tarafından performansı beğenilmediği için UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United karşısında kadroya alınmayan Gregory van der Wiel’in yine kadroya dahil edilmeyeceği öğrenildi.

Mehmet Topal, sarı kart ceza sınırında

Fenerbahçe’de Mehmet Topal, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 7 haftanın 5’inde forma giyip, 3 sarı kart gören Mehmet Topal, Atiker Konyaspor karşısında da sarı kartla cezalandırılması durumunda Kardemir Karabükspor müsabakasında forma giyemeyecek.

Ahmet Hakan'dan çarpıcı benzetmeler... Aziz Yıldırım'ın 19 özelliği!

Haberin Devamı
YORUM YAZ