MENÜ

Fenerbahçe'ye komple savunmacı: Domagoj Vida!

Agger’in futbolu bıraktığını açıklaması sonrası farklı isimlere yönelen Fenerbahçe’de gündeme gelen son isim Hırvat yıldız oldu. Defansın her bölgesinde görev yapabilen Vida için Dinamo Kiev kapıyı 5 milyon Euro’dan açıyor. Yönetim bu rakamı aşağı çekmeye çalışıyor.

Fenerbahçe'ye komple savunmacı: Domagoj Vida!

Sezon bitti, Fenerbahçe’nin savunması bir bir dağıldı. Kadlec, Sparta Prag’a; Caner, İnter’e; Alves, Cagliari’ye imza attı. Kiralık gelen Abdoulaye de Porto’ya geri döndü. Kontratı biten Gökhan Gönül’ün ayrılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-Lacivertliler’in defans hattında şu anda Şener, Kjaer ve Hasan Ali ile geçen sezonun yarısını Gaziantep’te kiralık geçiren stoper Hakan Çinemre var.

Ay-Yıldızlılar’ın rakibi

Durum böyle olunca, transferde ağırlık defans bölgesine verildi. Listenin ilk sırasındaki Daniel Agger’in futbolu bırakma kararının ardından yönetim, oyuncu izleme komitesinin önerdiği diğer isimlere yöneldi. İlk aday Domagoj Vida. 27 yaşındaki oyuncu, Ukrayna’da Dinamo Kiev forması giyiyor. Vida, yarınki maçta millilerimize karşı Hırvatistan formasıyla ter dökecek.


Fenerbahçe'den Gökhan Gönül açıklaması!


3 milyon Euro’ya bitebilir

Dinamo Kiev, Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olacak bir takım takım kurmak için kadrosunda revizyona gidecek. Bu nedenle Domagoj Vida’ya gelecek tekliflere açıklar. Ukrayna ekibi kapıyı 5 milyon Euro’dan (16.5 milyon TL) açıyor. Yönetim, pazarlıklarla bu rakamı 3 milyon Euro (9.9 milyon TL) civarına çekmeye çalışacak. 2013 yılında Dinamo Zagreb’den 5 milyon Euro’ya Kiev’i giden Vida, savunmanın her bölgesinde görev yapabiliyor.

Yalçın Türk

Haberin Devamı
YORUM YAZ