MENÜ

Fenerbahçe'ye iki muhteşem yıldız! Son dakika transfer haberleri

24 Temmuz son dakika Fenerbahçe transfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın Ben Arfa ve Lucas Lima transferlerini açıklaması an meselesi.  İşte yaşanan tüm gelişmeler.

Fenerbahçe'ye iki muhteşem yıldız! Son dakika transfer haberleri

Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar, Isla ve Eljis ile gücüne güç katan Fenerbahçe takıma önemli yıldızları kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Lucas Lima ve Hatem Ben Arfa için girişimler son sürat devam ediyor. Ayrıca golcü ayarışlarını sürdüren sarı-lacivertli takımda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İşte Fenerbahçe'nin 24 Temmuz son dakika transfer haberleri ve detaylar.

FENERBAHÇE İKİ YILDIZ İLE ANLAŞTI

Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar ve Isla’yı alarak kadroya takviyeler yapan Fenerbahçe, taraftarlarını heyecanlandıracak transferler için düğmeye bastı...

Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatı ile harekete geçen Sarı-Lacivertli kurmaylar, Hatem Ben Arfa ve Lucas Lima için başlattığı girişimleri mutlu sonla bitirmeye çok yaklaştı.

PSG’nin kadro dışı bıraktığı ve Miami kampına götürmediği Fransız yıldız Ben Arfa ve Brezilya’nın Santos takımında forma giyen Lima ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Fenerbahçe’nin, iki yıldızı bu hafta içerisinde İstanbul’a getirip gövde gösterisi yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Lima 10 numara, Ben Arfa kanada

Ben Arfa ve Lima’yı benzer özelliklere sahip olmalarına karşın birlikte transfer edecek olan Kanarya’da teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Brezilyalı’ya 10 numara pozisyonunda, Fransız oyuncuya ise kanatta şans vermeyi düşündüğü kaydedildi.

Ayrıca bu transferlerin yanı sıra Sarı-Lacivertliler’in, bir de forvet takviyesi yapmayı planladıkları bildirildi.

İlerleyen günlerde yıldız bir golcüyle de anlaşıp bombaları art arda patlatmak isteyen Sarı-Lacivertliler, hem kombine satışlarını zirveye taşımak hem de şampiyonluk yarışında daha da iddialı hale gelmeyi hedefliyor. (Habertürk)

FENERBAHÇE'YE TRANSFER ŞOKU! REDDETTİLER

Kadrosunu bir santrforla takviye etmek isteyen Fenerbahçe için Fransa'dan bir iddia ortaya atıldı.

Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe; Fenerbahçe'nin, M'baye Niang transferi için Milan'ın kapısını çaldığını ancak teklifin reddedildiğini iddia etti.

Habere göre; Fenerbahçe, Milan'a Niang için satın alma opsiyonlu kiralama ve 7 milyon Euro'luk satın alma teklifinde bulundu. Ancak Milan, genç golcüyü kiralamayı düşünmediği için bu opsiyonu kabul etmedi. İtalyan devi, Fenerbahçe'nin bonservis bedeli için önerdiği 7 milyon Euro'yu da düşük buldu.

Sarı-lacivertli takımın genç golcüye de yıllık 4 milyon Euro önerdiği belirtildi.

22 yaşındaki genç golcü geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Watford'da kiralık olarak geçirdi ve oynadığı 16 Premier Lig maçında 2 gole imza attı. Niang'ın Milan ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (NTV Spor)

FENERBAHÇE'NİN GOLCÜSÜ BELLİ OLACAK

Forvet transferi, 3. ön eleme turuna yetişmedi. Yönetim, golcü işini daha da geciktirmemek için vites yükseltti. Gündemde birçok aday olsa da listenin ilk sırasında onlar var...

Gignac

Fransız yıldız, Beşiktaş’ın da gündeminde. Tigres, oyuncuyu satmak istemiyor. Ancak Gignac, geçtiğimiz sezondan beri Avrupa’ya dönmenin peşinde. 2018’de Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda Fransa’nın kadrosunda yer almak isteyen golcü futbolcu, ayrılma konusunda bu kez daha kararlı. Gignac’ın sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldı. Bu durum kiralanma ihtimalini çok düşürse de Tigres’in yüksek bonservis isteme şansını da azaltıyor. Aykut Kocaman’ın çok istediği Gignac konusunda her an sürpriz bir
gelişme olabilir.

Perez

Arsenal, Sarı-Lacivertliler’in yaptığı kiralama teklifini kabul etti. Oyuncunun menaceri de Fenerbahçe ile bir süredir görüştüklerini söyledi. Ancak Lucas Perez’in önceliği İspanya Ligi’ne geri dönmek olduğu için bu transferde aşama kaydedilememişti.

29 yaşındaki oyuncu, Sevilla’ya transfer olmayı bekliyordu ama Kırmızı-Beyazlılar forvet tercihini Sampdoria’lı Luis Muriel’den yana kullandı. Perez için ülkesinden başka bir teklif olmaması, oyuncunun İspanya’ya dönme önceliğini rafa kaldırabilir.

Bony

Fenerbahçe, yıldız futbolcuyla anlaşmaya çok yakınken, başka kulüplerin devreye girmesiyle süreç uzadı. Bony’nin taliplerinden Marsilya, sonradan Carlos Bacca’ya yöneldi. Sarı-Lacivertliler şu anda Swansea ile çekişiyor. Kanarya’nın avantajı, Bony’ye daha fazla süre alma garantisi vermesi. Ancak başarılı golcünün eski takımı Swansea, Manchester City’ye bonservisle transfer etme teklifinde bulundu. Bu da City’nin daha çok işine geliyor. Fenerbahçe, Wilfried Bony’le her konuda anlaşarak bir adım öne geçmeye çalışacak.

LENS SUSKUNLUĞUNU BOZDU!

Gelecek yıl Championship'te mücadele edecek Sunderland'de forma giyen Jeremain Lens, takımda kaldığı sürece elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transferi için yarıştığı 30 futbolcu, 3-2 biten Bradford maçının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Kendimi hazır hissediyorum. Umarım performansım böyle devam eder. Hazırlık döneminde en önemli şey, çok çalışmanız ve fizik olarak tam olarak hazır hale geldiğinizden emin olmanızdır.

Sunderland'in futbolcusuyum ve bu yüzden bu kulüp için elimden geleni yapacağım. Umuyorum gollerime devam ederim. Bazen çok güzel goller atarsınız, bazen de normal goller. Bu kez güzel bir gol attığım için şanslıyım.

SIMON KJAER'İN TALİPLERİ ARTIYOR

Fenerbahçe’de geleceği en çok merak edilen isim Simon Kjaer. Taraftar, Danimarkalı stoperin ayrılmasını istemiyor. Ancak hem Finansal Fair Play anlaşması hem de Kjaer’in eşi Eline Gollert’in Türkiye’den ayrılmak istemesi yönetimin elini kolunu bağlıyor. Yıldız futbolcuya her geçen gün yeni bir takım talip oluyor.

İngiliz devi Liverpool’un yanı sıra Fransız ekipleri Monaco ve Lille, Kjaer’i kadrosuna katmak istiyordu. 28 yaşındaki oyuncu için harekete geçen son ekip Sevilla oldu. İspanya’nın Endülüs bölgesi gazetelerinden El Desmarque, Kırmızı-Beyazlılar’ın Fenerbahçe’ye 10 milyon Euro (41 milyon TL) teklif ettiğini yazdı. Ancak yönetim, Kjaer için pazarlığa 15 milyon Euro’dan (61 milyon 500 bin TL) başladı. Adil Rami’nin yerini yıldız bir isimle doldurmak isteyen Sevilla’nın teklifini 12 milyon Euro’ya (49 milyon 200 bin TL) yükseltmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de gelen isimler

Mehmet Ekici
Valbuena
Nabil Dirar
Kameni
Eljif Elmas
İsla

Fenerbahçe'de gidenler

Sow (Kiralıktı geri döndü)
Emenike (Olympiakos'a gitti)
Oleksandr Karavayev (Kiralıktı)
Fabiano (Kiralıktı)
Stoch (Sivasspor'a gidebilir)
Volkan Şen (gönderildi)

SON DAKİKA FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ