MENÜ

Fenerbahçe'ye business jesti!

Fenerbahçe Yönetimi, hafta sonundaki Galatasaray derbisini düşünerek Portekiz dönüşü için Airbus A 330 tipi uçak kiraladı.

Fenerbahçe'ye business jesti!

Sarı-lacivertli kulüp daha maliyetli olan ancak içinde 28 adet Business koltuğu bulunan uçakta oyuncularını rahat ettirecek. Takımın İstanbul’a uyuyarak, dinlenmiş bir şekilde gelmesi hedeflenirken, yöneticilerin ise bu kez ekonomi bölümünü kullanacağı belirtildi.

UEFA Avrupa Ligi’nde yarın Braga, pazar günü de Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’yi bu iki zorlu maç arasında saatler süren bir yolculuk bekliyor.

İşte bu olumsuz durumu gözönünde bulunduran yönetim, takımın Braga maçı sonrası derbiye daha dinlenmiş şekilde çıkabilmesi için tüm takımı ekonomi yerine “Business Class’ta” uçuracak.

Fenerbahçe Kulübü her zaman kiraladığı uçaklardan farklı olarak bu kez Airbus A 330 Tipi uçak tercih etti. Daha maliyetli olan bu uçağın kiralanmasının sebebi ise Galatasaray derbisi. Önceki deplasman maçlarında kiralanan uçaklardan farklı olarak Airbus A 330’larda “28 Business koltuğu” bulunuyor. Futbolcular ve teknik heyetin tamamı bu koltuklarda seyahat edecek. Yatak gibi de kullanılan bu koltuklar sayesinde oyuncular uyuyarak ve uzanarak rahat bir şekilde İstanbul’a dönecek.

6 SAATLİK YOL

Sarı-lacivertli takım bugün saat 11.00’de Porto’ya uçacak. Yaklaşık 5 saatlik yolculuğun ardından 1 saatlik otobüs yolculuğu ile Braga’ya geçecek.

TSİ yarın 22.05’de başlayacak maç gece yarısı bitecek. Uzatmaya da giderse bu süre daha uzayacak. Maçın ardından geceyi Braga’da geçirecek kafile, Cuma günü karayolu ile Braga’dan Porto’ya gelecek. TSİ 14.00’te kalkacak uçakla İstanbul’a dönecek. Takım 5 saatlik uçak yolculuğu sonrası cuma akşamı 20.00 - 21.00 saatleri arası tesislerde olacak.

Pazar günkü derbi öncesi futbolcuların mümkün olduğunca yorulmadan İstanbul’a gelmesini isteyen yönetim ilk kez bu yönteme başvururken, uçağın ön tarafını takıma ayıran yöneticilerin büyük bölümü ise ekonomide seyahat edecek. Önceki uçuşlarda Business alanında fazla sayıda koltuk bulunmadığı için bu bölümü yönetim ve teknik heyet kullanıyordu.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ