MENÜ

Fenerbahçe | Vitor Pereira'ya İrfan Can ve Mesut Özil eleştirisi: Büyük skandal!

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira yaptığı değişiklikler nedeniyle eleştiri okların hedefi oldu. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür ile yorumcu Tümer Metin, Pereira'nın oyuna hamlelerini eleştirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira yaptığı değişiklikler nedeniyle eleştiri okların hedefi oldu. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür ile yorumcu Tümer Metin, Pereira'nın oyuna hamlelerini eleştirdi.

Haberin Devamı

Vitor Pereira'nın maç sonunda Mesut-Szalai değişikliğine anlam veremediğini ifade eden Tümer Metin, "Pereira'nın ne düşündüğünü anlamaktan yoruldum. Değişikliği gördüğümden beri 'ne düşünmüş acaba' diye kafa yordum." dedi.

Pereira'nın oyuncu tercihlerini eleştiren Erman Özgür, "Son dakikadaki Mesut değişikliği mi, İrfan'ın oyundan çıkması mı? Hangisi daha büyük skandal? Ben de buna karar veremedim." dedi.

YORUM YAZ