MENÜ

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği George Puscas'tan transfer açıklaması!

Yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle İtalya Futbol Federasyonu tarafından Serie C'ye düşürülen Palermo'nun 23 yaşındaki golcüsü George Puscas, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündemindeydi. Rumen santrfor, geleceğiyle ilgili olarak İtalyan basınına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği George Puscas'tan transfer açıklaması!

Yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle İtalya Futbol Federasyonu tarafından Serie C'ye düşürülen Palermo'nun 23 yaşındaki golcüsü George Puscas, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündemindeydi. Rumen santrfor, geleceğiyle ilgili olarak İtalya'da yayım yapan Tutto Mercato Web adlı internet sitesine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Takımının Serie D'ye düşme ihtimalinden ötürü çok üzgün olduğunu ifade eden golcü futbolcu, transferi hakkındaysa "Birkaç gün dinleneceğim. Palermo'yla alacaklarım üzerine yaptığımız görüşmeden olmulu bir sonuç çıkmasını umuyorum. Açıkçası İtalya'da kalmak istiyorum ama diğer seçenekleri de değerlendiriyorum. Bu, yalnızca bana bağlı olan bir durum değil." şeklinde konuştu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ