MENÜ

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da istediği Emre Kılınç'a Beşiktaş teklif yaptı

Transfere Burak Yılmaz ve Isimat Mirin ile hızlı giren Beşiktaş'ta Sivasspor'un yükselen yıldızı Emre Kılınç operasyonu yeniden başladı. Kayseri'deki Ankaragücü maçından önce Sivasspor'a telefonla teklif yapan Siyah Beyazlılar, şimdi de 24 yaşındaki oyuncu için Kırmızı Beyazlılar'a 2,5 milyon euro bonservis önerdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da istediği Emre Kılınç'a Beşiktaş teklif yaptı

Ligin ilk yarısının başarılı takımlarından Sivasspor'un öne çıkan yıldızı Emre Kılınç için 4 İstanbul takımının savaşı devam ediyor.

Haberin Devamı

Kartal'dan teklif 2,5 milyon euro!

Kadrosuna Burak Yılmaz ve Isimat Mirin takviyesi yapan Beşiktaş, Emre Kılınç için de Sivasspor'la pazarlıklarını sürdürüyor. Oyuncuyla da anlaşmak isteyen Kara Kartal, Emre için 2,5 milyon euro önerdi. Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ise henüz hiçbir kulübe 'evet' demedi.

Telefonla aramışlardı!

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ın Kayseri'de oynadığı Ankaragücü maçından önce de Siyah Beyazlılar, telefonla Emre Kılınç için Kırmızı Beyazlılar'a teklif yapmışlardı.

Fenerbahçe ve Galatasaray da istiyor

Rodrigues'i satan ve kasasına iyi bir meblağ koyan Galatasaray da hem Türk hem de yaşı genç olan Emre için ocak ayı transfer döneminde harekete geçme kararı aldı. Sarı Kırmızılılar daha önce bu transfer için Sivasspor'la dirsek teması sağlamış ancak maddi durumlardan ötürü görüşmeler kısa sürede kesilmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe çok ciddi!

Emre Kılınç konusunda Beşiktaş avantajlı görünüyor ancak Fenerbahçe de çok ciddi. Sarı Lacivertliler henüz resmi bir teklif yapmasa da, Sivasspor'u ve Emre'yi tatmin edecek bir teklifle masaya oturmayı planlıyor. Lider Başakşehir de Emre için nabız yoklamaya devam ediyor ancak transferde en zayıf halka onlar.

Fanatik Özel / Hakan Ateşler

YORUM YAZ