MENÜ

Fenerbahçe tribünlerinde Ersun Yanal sesleri

Başakşehir maçında sergilenen performanstan memnun olmayan Fenerbahçeli taraftarlar, Ersun Yanal tezahüratları tezahüratlarda bulundu.

Fenerbahçe tribünlerinde Ersun Yanal sesleri

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Skordan ve oyundan memnun olmayan sarı lacivertli taraftarlar karşılaşmanın son bölümlerinde teknik direktör Ersun Yanal lehine tezahüratlarda bulundu.

Taraftarlar maç sırasında ve maçın ardından futbolculara tepki gösterirken, bir grup taraftar da Frey ve Reyes oyundan alınırken bu oyuncuları ıslıkladı.

Stadı terk etmediler

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldığı mücadelenin ardından sarı lacivertli taraftarlar stadı terk etmedi.

Haberin Devamı

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadelenin bitiminin ardından takıma tepki gösteren taraftarlar, başkan Ali Koç'un takımı sahaya getirmesini istedi. Okul Açık ile Migros Alt Tribünü'nde bulunan ve stadı terk etmeyen sarı lacivertli taraftarlar, Ersun Yanal lehine tezahüratlarda bulunurken Phillip Cocu'yu da istifaya davet ettiler.

Başkan Ali Koç stattan henüz ayrılmazken, kurmaylarıyla birlikte mücadeleyi değerlendirdi.

Öte yandan bu tribünlerin önünde güvenlik önlemleri sıkılaştırılırken, taraftarlar da buna tepki göstererek, "Terörist değiliz, taraftarız biz" tezahüratlarında bulundu.

YORUM YAZ