MENÜ

"Fenerbahçe transferlerin bir tanesinden kurtuldu"

Fenerbahçe'de Süper Lig'de oynadığı Evkur Yeni Malatyaspor maçını 3-2 kazanarak ligde nefes aldı. Bir yandan Süper Lig'e tutunmaya çalışan sarı-lacivertlilerde diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Fenerbahçe'de son olarak sezon başında takıma katılan Reyes, Leganes'e kiralandı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Reyes transferi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti. Bir yandan Süper Lig'e tutunmaya çalışan sarı-lacivertlilerde diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de son olarak sezon başında takıma katılan Reyes, Leganes'e kiralandı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Reyes transferi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Ersun Yanal'ın Jailson'dan çok ümitli olmadığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Ersun hoca Jailson'dan umutlu olmadığı için oraya oyuncu arıyor demek ki" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Malatyaspor maçı öncesi Reyes transferi hakkında yaptığı açıklamayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Saygısız bir cümle kullanmak istemiyorum. Fenerbahçe transferlerin bir tanesinden kurtuldu." dedi.

YORUM YAZ